Per Nando

5/04/2021

ENS PODREM MENJAR LA MONA HUI? QUE ENS ESPERA DURANT LA SETMANA?⛈?⛅??⛈?⛅??

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel poc cobert a les terres Valencianes i per fi sembla que hui podreu eixir a berenar o dinar sense cap problema de la pluja.

Font Avamet

Ahir va ser un dia prou ennuvolat i amb precipitacions que encara que poc importants varen destorbar el dia a molts Valencians que volien disfrutar del dia. Destaquem els 14 mm de Villena o de Sueca o els 10 mm de Riola o Tàrbena o els vora 9 mm de Pedreguer, de la Vall de Laguar o Benigembla.

PREVISIÓ

Hui i demà esperem dies de sol i bon oratge a tot el territori Valencià,temperatures suaus i que no ens impedirà celebrar l’últim dia de Pasqua.

Dimecres de nou tindrem més nuvolositat,el vent de nou girarà a procedència marítima i per tant tornarà la possibilitat de ruixats a les zones més litorals del territori. Les temperatures baixaran respecte a dilluns i dimarts.

Dijous serà un dia de núvols i clars però no esperem precipitacions,les temperatures apenes variaran.

TENDÈNCIA

La tendència de cara el cap de setmana és tornar-se a complicar l’oratge amb fronts que podrien portar noves pluges, els models també continuen veient un Anticicló que vol continuar per l’Atlàntic i les Illes Britàniques i un jet stream que té ganes de moviment i anirà descarregant bosses d’aire fred sobre les nostres latituds, el que fa pensar que de nou de cara el cap de setmana en avant continuaria l’oratge variable a bona part del territori Valencià.

Anirem veient-ho i informant,gaudiu de la jornada i fins demà.

ERES COMPRADOR D’AMAZON? SI HO COMPRES A TRAVES DEL  ENLLAÇ CLIKANT A LA IMTAGE DE DALT. A TU NO T’AFECTA AMB EL PREU I A MI M’AJUDES AMB UNA XICOTETA COMISSIÓ QUE M’AJUDA AMB EL MANTENIMENT DE LA WEB, FES EL TEU REGAL DES DE  LA MEUA TENDA,GRÀCIES ⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈


!!!ATENCIÒ!!!  ERES UNA EMPRESA,ETC…. I VOLS ANUNCIARTE  O PROMOCIONAR ALGUN ARTICLE A LA WEB O AL FACEBOOK SENSE PERMANÈNCIA? ENVIA UN WHATSAPP AL 649084054  O UN CORREU A : fer1980ermita@gmail.com I ET COMENTE LES CONDICIONS SENSE COMPROMÍS. APROFITA LES OFERTES DE METEOPOBLE ?❄?☁️?⛈

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando