PREVISIÓ TERRITORI VALENCIÀ I ACTUALITZACIÓ HURACÀ IOTA.⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈⛈

L’huracà Iota ja ha passat a tempesta tropical després de travessar cap a Centre Amèrica, consultant vàries fonts només informen d’un mort a la zona de providència però encara és prompte i anirem veient les següents informacions. Al seu pas ha deixat molta destrucció i continua plovent a les zones més afectades i per tant la situació continua perillosa perquè plou sobre mullat.

Nosaltres continuarem sense canvis importants a la vista en almenys 7/8 dies mínim. El més destacable aquesta setmana serà la baixada de temperatures de cara a Divendres i inclús podríem veure caure alguna gota el cap de setmana a zones costaneres del sud de València I nord d’Alacant, cosa encara incerta. La pròxima setmana a partir de Dimecres podríem tindre de nou una davallada de termòmetres al despenjar-se algo d’aire fred. Situació que anirem seguint dia a dia.

Hui m’estrenat amb un poc més de decisió amb previsió al YouTube, anirem millorant, ara de moment són els començaments, ací baix a l’imatge podreu buscar el vídeo de hui i vore’l, però continue demanant que és subscriviu perquè també és important per a mi.

Fins demà i molt bona nit a tots.😉

CADA VEGADA LA MEUA IDEA ES INOVAR I ESTAR MÉS APROP DE VOSALTRES, ARA TAMBÉ A YOUTUBE ON FARÉ VIDEOS PERSONALS DE METEO I INCLUS DIRECTES EN TEMPORALS.  !!! VINGA SUBSCRIU-TE!!!
CLICKANT A LA IMTAGE ENTRARAS A LA MEUA TENDA PERSONAL D’AMAZON 🛴🚲🛼🕒⌚⛈🌧🌦🌨🌩⚽️⚾️🎽🕹🧸🧩🎲 PER A QUE EM SERVEIX AQUESTA TENDA? DONCS GUANYE UNA XICOTETA COMISSIÓ I PUC SEGUIR MANTENINT ELS GASTOS DE LA WEB I PODER INFORMAR DIARIAMENT I PODER MILLORAR. TOT EL QUE COMPREU UTILITZANT AQUEST ENLLAÇ AL PUNTXAR LA IMATGE A MI ME BENEFICIA. ¡¡¡NOVETATS PER A NADAL!!! COMPRA ACÍ I !!!MOLTES GRACIES¡¡¡ LA TEUA AJUDA SEMPRE ES IMPORTANT 😉😘😘😘😘😍

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *