Per Nando

28/12/2023

🔴ÚLTIMA HORA!!! Comença a nevar a tota la Façana Mediterrània ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROLÒGIQUES A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les nevades intenses continuaran fins les 23:59 d’aquesta nit ❄️❄️❄️❄️

Bon dia!!! Dijous 28 de desembre del 2023, el dia de hui ens ha sorprès una entrada molt freda d’orige siberià que no estava prevista als models i que junt amb la formació d’una borrasca al Mediterraniestà produint nevades a tota la Façana Mediterrània i deixa imatges insòlites amb la neu a nivell del mar a les mateixes poblacions de Gandia, Xàbia, Sueca, Sant Vicent del Raspeig, Nules, Alcanar, Barcelona, Eivissa, Mallorca, etc….. Pràcticament tenim totes les poblacions de la Façana Mediterrània cobertes de neu i per tant ara cal disfrutar, perquè a partir de les 23:59 tornarem a la normalitat i tota la neu acumulada desapareixerà radicalment.

SATÈL·LIT EUMETSAT

Ara si, siguem realistes. Bon dia, 28 de desembre del 2023, dia dels innocents i ojala la previsió de dalt fora verdadera, als que no heu caigut res a dir, als que heu caigut en la innocentada almenys heu notat un moment la il·lusió de mirar per la finestra per a veure si realment estava nevant. Mirant el satèl·lit queda clar el que està fent i novament parlem d’un dia amb absència de nuvolositat, encara que a partir de demà tindrem més núvols fruit del front de ponent que avança ara mateix per la península Ibèrica, però sense més conseqüències.

TEMPERATURES MÍNIMES 5 DE LA MATINADA, FA MOLT DE FRED❄️❄️❄️❄️

FONT AVAMET

Les mínimes novament esta nit són molt fredes i amb gelades generalitzades per l’interior del nostre territori. Com sempre les més fredes les trobem a diverses ubicacions de les poblacions que vos diem, però que no es troben situades en la mateixa població i solen ser els llocs més freds dels diferents pobles. Destaquem els -9,6°C d’ Ares del Maestrat, vora -8,5°C a Requena i El Toro, vora -7°C a Bocairent o Morella i valors compresos entre els 6°C negatius a Ademús, Utiel, Sant Mateu, Villena o Calles entre d’altres. Els valors pel litoral oscil·len entre els 4-10°C, per tant, abrigueu-vos que fa molt de fred.

PREVISIÓ I TENDÈNCIES FINAL 2023, PRINCIPIS 2024.⛅️☁️🌀

Bé, les pròximes nits continuaran sent fredes, però no tant com les passades, a causa de la nuvolositat que esperem, els termòmetres no és desplomaran amb tanta gana com ho han fet les passades matinades. Sembla que la nit de Cap d’any serà prou freda, amb gelades per l’interior i sembla també que el 2024 el començarem amb fort vent de ponent i temperatures mínimes i màximes que podrien pujar respecte aquesta setmana, deixant valors més alts per a l’època en que ens trobem. De moment de la pluja ni rastre.

Espere que hui almenys vos he fet riure amb l’inocentada, perquè el panorama meteorològic al Mediterrani tant a curt com a llarg termini dona ganes de plorar.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando