Per Nando

27/12/2023

QUIN FRED!!! 馃數Gelades molt fortes 馃ザ馃ザ馃ザ鈴笍鈴笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍

Destacades, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROL脪GIQUES A LA FA脟ANA MEDITERR脌NIA.

Gelades importants que deixen valors de -12掳C. Quina evoluci贸 de l’oratge tindrem per acabar l’any?

SAT脠L路LIT EUMETSAT.

Bon dia!!! Dimecres 27 de desembre del 2023, a quatre dies per acabar l’any i ara mateixa ens alcem amb molt de fred com vorem a continuaci贸, per貌 el primer que fem 茅s vore les imatges del sat猫l路lit i novament ens trobem sense n煤vols al nostre territori, per貌 observem eixa potent borrasca que circula per l’Atl脿ntic cara el Regne Unit i que far脿 que a partir de divendres tinguem m茅s n煤vols, per貌 sense apenes conseq眉猫ncies, per tant continuarem sense precipitacions a la vista.

TEMPERATURES M脥NIMES ACTUALS ( 5 DE LA MATINADA)

Font Avamet.

Mareeeee quines gelades tenim ara mateixa i quines temperatures en una de les ubicacions m茅s fredes del territori Valenci脿. Destaquem eixos -12,3掳C a El Toro ( La Nava ) que seguir脿 baixant fins all脿 les 7-8 del mati i no m’estranya que baixe fins els 13 掳C negatius, tamb茅 destaquem els -10掳C de la Rambla de Bocairent o Ares del Maestrat, vora -9掳C a les ubicacions m茅s fredes de poblacions com Xixona, Requena, El Toro o Villena, per貌 el rastre de temperatures negatives arreu del territori Valenci脿 茅s molt ampli el dia de hui i per tant abrigueu-vos b茅 abans d’eixir de casa, perqu猫 fa molt de fred!!!

FRONTS DE PONENT PER ACABAR L’ANY I VENT FORT PER COMEN脟AR EL 2024.

De nou sembla que per acabar el 2023 i comen莽ar el 2024 tornarem a la maleida situaci贸 de ponent que portem arrastrant tota la tardor a la Fa莽ana Mediterr脿nia. Revisant tots els models a partit de divendres tindrem m茅s nuvolositat a causa d’eixes borrasques que circularan per l’Atl脿ntic cara al Regne Unit i Fran莽a i que tocaran de refilo l’oest i nord peninsular. A nosaltres com he dit abans nom茅s ens portaran m茅s nuvolositat i atenci贸!!! Perqu猫 el 2024 el podrem comen莽ar amb el fort vent de ponent com a protagonista. Mareeeee deu, anem de mal en pitjor.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando