Per Nando

26/12/2023

Actualitzaci贸!!! Ens esperem a despr茅s de Reis?馃憖馃憖鈴笍鈴笍鈽侊笍鉀堬笍馃導?

Destacades, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROL脪GIQUES A LA FA脟ANA MEDITERR脌NIA.

FINALMENT L’ORATGE FINS AL 2024, SER脌 ESTABLE I AMB GELADES MATINALS, VOREM SI ELS REIS ENS PORTEN REGALS馃憖馃憖馃導鉀堬笍鈽侊笍鉂勶笍

ACTUALITZACI脫 METEOPOBLE, MAT脥.

SAT脠L路LIT EUMETSAT.

Bon dia!!! Dimarts 26 de desembre del 2023, fartets estem de menjar i beure i fartets estem de l’oratge tan mon貌ton i sec que ens est脿 afectant des de finals de l’estiu, a莽貌 nom茅s donen ganes de plorar i la gent no para de preguntar-me quan plour脿 i que per favor que fa莽a ploure ja. Ojala ho poguera fer, perqu猫 per mi estaria la majoria de l’any plovent, per貌 de moment caldr脿 esperar un poc m茅s. Si mirem sat猫l路lit res que oferir i continuem amb abs猫ncia de nuvolositat pr脿cticament a tot el territori pen铆nsular.

TEMPERATURES M脥NIMES ACTUALS ( 6 DE LA MATINADA)

FONT AVAMET

De nou i com estem 煤ltimament acostumats les gelades tornen a ser protagonistes per l’interior del territori Valenci脿 i les m茅s baixes tornen a donar-se en punts habituals de les nostres terres. Actualitzem a estes hores i quan s贸n les 6 de la matinada els -9掳C a El Toro, -7掳C a Ares del Maestrat o Bocairent, -6掳C a Xixona, -5掳C a Morella, Sorita i Requena entre altres. La situaci贸 de gelades matinals continuar脿 el pr貌xims dies i a les hores centrals del dia continuarem amb temperatures agradables per a l’猫poca.

脡S CONFIRMA L’ORATGE A CAP D’ANY鈽锔忊榾锔忦煡娥煡娥煡

Finalment es confirma l’oratge de Cap d’any i Finalment fulminen l’entrada freda per a eixos dies i tamb茅 la previsi贸 de vents molt forts per a l’煤ltim dia de l’any. Seguirem amb predomini de l’anticicl贸 que portar脿 bona cosa de sol I temperatures agradables les 煤ltimes hores del 2023 i tamb茅 per comen莽ar el 2024. Aix貌 si, les gelades matinals continuaran com aut猫ntiques protagonistes per l’interior.

ES VEU ALGUNA COSA PER A SEGUIR?馃ザ鉂勶笍鈽侊笍鉀堬笍馃導鈴笍

Mirant les 煤ltimes eixides dels models tant Americ脿 com Europeu, per a vore algun moviment de peces que puga trencar aquesta monotonia Anticicl貌nica, ens haurem d’esperar fins a Reis o despr茅s de Reis, per貌 sense desxifrar encara que pot passar i quei passar脿. Quan la situaci贸 茅s tan dram脿tica intentem vore canvis per on siga, per貌 de moment no podem assegurar res i caldr脿 esperar els pr貌xims dies per a vore que ens interpreten els models despr茅s de totes les festes Nadalenques. Seguimeeeeeeent.


Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando