Per Nando

25/12/2023

Actualitzaci贸!!! Nadal amb gelades fortes i que m茅s……馃ザ馃ザ馃ザ馃ザ馃ザ鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍

Destacades, Hui, M茅s vistes, Meteo

Destacats

LES PREVISIONS METEOROL脪GIQUES A LA FA脟ANA MEDITERR脌NIA.

LES GELADES FORTES MATINALS SERAN PROTAGONISTES FINS DIVENDRES, DESPR脡S?

SAT脠L路LIT EUMETSAT.

Bon dia!!! A 25 de desembre del 2023, les farterades van que xuten en aquestes festes Nadalenques i hui com mana la tradici贸 dinarem el t铆pic putxero de Nadal Valenci脿, jeje, despr茅s tocar脿 pas a bascules i dietes per a baixar de pes tots eixos kg que pujem durant aquestos dies. Per貌 b茅!!! Centrem-nos en l’oratge que pr脿cticament continua sense novetats i si mirem al sat猫l路lit tamb茅 poca preocupaci贸 en quant a nuvolositat pr脿cticament a la Fa莽ana Mediterr脿nia, algunes boires normals en situacions d’estancament Anticicl貌nic.

QUINES M脥NIMES I QUINES GELADES HUI.

FONT AVAMET

Com veieu hui les gelades s’han generalitzat m茅s i ademes s’han intensificat. Fins a -10掳C Ares del Maestrat o El Toro i al voltant de 8-9掳C negatius a poblacions com Requena, Bocairent, Xixona, Villena, Vilafranca i Morella i entre molts m茅s poblacions que han baixat les m铆nimes per davall de 0掳C, incl煤s ha gelat molt aprop del litoral. Aix铆 continuarem les pr貌ximes jornades amb m茅s gelades generals, per貌 de cara a divendres i amb l’increment del vent i la possibilitat de m茅s nuvolositat aniran a menys.

QUE ENS DIUEN LES PREVISIONS I LES TEND脠NCIES?馃ザ馃ザ馃ザ

Les 煤ltimes eixides dels models meteorol貌gics no ens porten massa alegries per al cos, ni per a finalitzar el 2023, ni per a comen莽ar el 2024. Despr茅s de la vaguada que portar脿 baixada de term貌metres ( menys important del que es veia fa uns dies) de cara al 2024 sembla que tornar脿 l’anticicl贸 a casa nostra i tornaran els dies pr脿cticament assolellats amb nits fredes i dies amb temperatures agradables a les hores centrals del dia.

No hi ha manera que canvie tot a莽貌!!! Fins dem脿.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando