Per Nando

25/09/2024

Primera Borrasca d’alt impacte nomenada » AITOR» Que ens farà a nosaltres?🍁🍂☁️🌦🌬⛈️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble.
Contactam i t’atendre personalment.

Nando, Meteopoble.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

AEMET anomena la primera borrasca d’alt impacte que afectarà bona part del territori peninsular, però de quina manera ens afectarà a nosaltres? En les previsions ho deixem clar.

Bon dia!!! Dimecres 25 de setembre del 2024, ens encarem als dos dies més càlids que esperem durant la setmana i que coincidiran amb l’estiuet de Sant Miquel, com també coincidirà la baixada important dels termòmetres a partir de divendres, però sobretot dissabte com ara després explicarem.

Primer que res a les 4 de la matinada i com fem tots els matins, encara amb els ulls apegats mirem satèl·lit i podem comprovar que tenim pinzellades de núvols poc importants que venen desde ponent i que s nosaltres no ens portaran cap problema.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR I MÍNIMES ESTE MATI ( 4 A.M )🌡🍁

FONT AVAMET

Bé dies de calor que de nou deixen unes màximes prou altes el dia d’ahir, però que pràcticament es van quedar per davall dels 30°C llevat de la població de Almenara amb 30,2°C.

Destaquem els vora 29°C a nombroses poblacions com Onda, Albalat dels Sorells, Alacant, Crevillent, L’Eliana, Burjassot, València, Oriola, Benaguasil, Manises, Elx, Oliva, Xàbia, Quartell, La Llosa, Onda, RafelBunyol i Oliva entre molts altres. Les més màximes més baixetes del dia d’ahir a tot l’interior on van quedar al voltant dels 20-25°C

FONT AVAMET.

Nou dia de mimimes prou fresquetes quan son les 4 de la matinada a l’interior del nostre territori, mentre a les comarques de València i Alacant el termòmetre a estes hores esta al voltant dels 20-24°C pràcticament a totes les poblacions arrimades a la mar.

Destaquem les més baixetes com els 4°C de Vilafranca, 7°C a El Toro, Xodos, Ares del Maestrat, Vistabella del Maestrat o Bocairent, 8°C a La Pobla de Benifassà, Bocairent, Agres, Morella o Casas Bajas, però pràcticament tot l’interior el termòmetre oscil·la entre els 10-15°C.

PREVISIÓ HUI I DEMÀ 🌡🌤⛅️🍁

MAPA SIMBOLS HUI I DEMÀ

Bé xiquets, hui un dia molt paregut al d’ahir, però les temperatures màximes podran pujar un poc més i per tant sobrepassar la barrera dels 30°C a les comarques més centrals i més litorals de la província de València. El vent de ponent anirà guanyant protagonisme i podrà bufar amb ràfegues de 40 km/h per l’interior de València.

Demà el vent de ponent es generalitzara i bufarà moderat o inclús fort per l’interior i amb ràfegues que podran estar compreses entre els 40/60km/h tot això gràcies a la Borrasca Aitor que a més també anirà relacionada amb la pujada dels termòmetres on demà podran superar els 36/38°C a comarques com la Safor, La Vall d’Albaida o la Costera i quedar prop dels 35°C pràcticament a totes les comarques centrals I litorals i prelitorals de València, Castelló i Alacant.

PREVISIÓ A PARTIR DE DIVENDRES, PARLEM DE LA BORRASCA DE GRAN IMPACTE AITOR🌀🌀🌀🌀🌬🌬🌬🌤⛅️🍁

Molts sentireu anomenar els pròxims dies la Borrasca AITOR, nomenada per l’Agència Estatal de Meteorologia i que com veieu al mapa el seu moviment per l’Atlàntic cap a les Illes Britàniques seguirà portant un règim de vents de ponent al Mediterrani, uns vents que a casa nostra només ens porta que sequedat. No serà així, a la part més occidental on aquesta borrasca impactarà amb vents forts i precipitacions molt abundants sobretot al Cantàbric, Galícia i part de Portugal on els avisos que s’emetran els pròxims dies seran importants, però com he dit, a casa nostra d’aquesta borrasca ni ens enterarem.

El que si que ens portarà Aitor a casa nostra a partir de divendres, però sobretot dissabte serà eixa davallada dels termòmetres que sobretot farà que les nits siguen fredes a bona part del territori Valencià. Això si, tindrem un oratge prou tranquil i sense perspectives de pluges en tot el cap de setmana o com a molt alguna gota perduda sense més importància.

TENDÈNCIES AMB POSSIBLES CANVIS PER COMENÇAR OCTUBRE🌧🍂🍁☁️⛈️

Mirant més enllà del cap de setmana i observant els primers dies d’octubre, sembla que la situació de ponent podrà tallar-se a partir de la pròxima setmana, amb el desplaçament de l’anticicló sobre França i amb entrada d’aire fred en altura sobre la península Ibèrica, podrà afavorir un nou canvi d’oratge amb possibilitat de una situació tempestuosa cap al Mediterrani, però com sabeu encara son tendències molt llunyanes, però que tots els models meteorològics coincideixen. Per tant caldrà seguir-ho i ens farem ressò, a partir de la previsió de demà.

Mentrestant a passar calor amb la Borrasca Aitor, mentre el nord i la part occidental peninsular es banyen i després eixa baixada de termòmetres que ens portarà el cap de setmana i que de segur agrairem, però esperant a veure si Octubre ens porta un bon temporal de llevant a casa nostra com toca, perquè falta en fa.

FINS DEMÀ!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando