Per Nando

20/10/2024

Atents!!! En 48 hores canvis, de pluges a una D.A.N.A molt activa?⛈️🌧🍁⛈️🌧🍁

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

T’apassiona la meteorològia i tens pensar comprar un aparell electrònic meteorològic? Punxa a la imatge i trobaràs aparell recomanats per Nando. Meteopoble es un gran amant de la meteorològia i Natura i des d’aci trobaràs articles relacionats amb muntanya i Meteo. 😉🤓🍂🍁🌧⛈️⛰️🏔🌏🌎🌍

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Situació molt emocionant la que es presenta per a la propera setmana, desde Meteopoble no ens creiem de que creix la possibilitat de que puga ploure a zones on fa temps que no ho fa.

Bon dia!!! Diumege 20 d’octubre del 2024, efemèride de que un dia com hui de l’any 1982 es produia una tragèdia com la pantanada de Tous i que de segur que en aquell moment no volien saber res d’aigua, però 42 anys després, l’únic que volem és pluja perquè la natura se’ns mor i portem molt bones notícies.

Ens alcem matinet per a ser diumenge i quan son les 6:30 de la matinada el aspecte del cel a casa nostra és de poca nuvolositat com estava previst i sense cap element meteorològic a destacar en tot el litoral Mediterrani més occidental. No ha passat el mateix a la zona d’Itàlia on les últimes hores les pluges torrencials han deixat molts problemes a Sicília i Calàbria, però anem s les previsions de nosaltres perquè tenim canvis i estem molt expectants.

PREVISIÓ HUI I DEMÀ!!!

De moment hui i demà continuarem sense canvis a casa nostra i tindrem cel amb intervals de núvols sense més transcendència, perquè pràcticament el sol serà l’autèntic protagonista, les temperatures hui encara pujaran un poc respecte ahir, però a partir de demà iniciaran un descens que serà continu durant els dies veniders.

CANVIS A PARTIR DE DIMARTS🌧🌧🌧🌧⛈️⛈️⛈️

La situació sinòptica a partir de dimarts és molt bona per a vore ploure a casa nostra de manera més generosa, inclús general i persistent. Com veieu a la situació sinòptica, podem comprovar com un Anticicló ben potent vindrà a situar-se més o menys, entre França i Alemanya i des d’allà ens enviarà vent humit de llarg recorregut marítim i per tant la incisió del vent de llevant i gregal a les nostres terres el tenim assegurat.

Mapa simbols dimarts 🌧🌧

Dimarts començarem el dia molt núvol desde primeres hores i amb precipitacions que ja afectarien punts del sud de València I nord d’Alacant com la Safor, La Vall d’Albaida, La Marina Alta, El Comtat,L’Alcoià, La Costera i inclús les dos Riberes. Seran pluges moderades que inclús podran ser localment fortes i persistents, al llarg de la jornada eixes precipitacions podran escampar-se a més llocs del territori Valencià.

Les temperatures baixaran i el vent bufarà clarament de llevant i gregal.

Mapa símbols dimecres 🌧⛈️🌧⛈️

La nit de dimarts i dimecres tindrem certa inestabilitat i les pluges es generalitzaran i podran afectar qualsevol punt del territori Valencià sobretot a les zones més litorals i prelitorals, però seran les zones del sud de València i nord d’Alacant on esperem que les pluges pugen ser persistents i localment fortes, sense descartar que pugen vindre acompanyades de tempesta.

ATENCIÓ!!! Sembla que dijous començaria a millorar un poc la situació, però no ens haurem de refiar, perquè les tendències veuen que a partir de divendres i el cap de setmana pròxim, una D.A.N.A podria desembocar en un episodi de Gota Freda a casa nostra. Situació que anirem seguint els pròxims dies.

Com veieu se’ns presenta un final d’octubre del més interessant i que sembla que per fi portarà les pluges on fa molt de temps que no ho fa. Estic emocionat…..⛈️🌧⛈️🌧⛈️🌧⛈️

SEGUIMEEEEEEENT!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando