Per Nando

17/10/2024

Atents!!! Allà dimarts o dimecres el vent de llevant podrà afavorir la tornada de les pluges🍂🍁⛈️🌧

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Nova recomanació setmanal!!!

Vols una estació meteorològica que siga professional i la vols només per a casa i saber en cada moment les dades exteriors i interiors del teu domicili? Ací tens l’estació Meteorològica Voksun, amb sensor digital, previsió del temps, Baròmetre, Termòmetre Higròmetre, color negre. Si t’agrada l’oratge no pots pedre aquesta oportunitat recomanada per METEOPOBLE punxant a la imatge de dalt👆👆👆👆

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Els dos models principals comencen a veure un una possible situació de pluges a partir del pròxim dimarts, en alguns llocs del Mediterrani occidental.🌧🌧🌧🌧

Bon dia!!! Dijous 17 d’octubre del 2024, continuem oferint l’oratge com cada matí a Meteopoble, sempre intentant millorar un poc més, però amb un gran esforç per donar la màxima qualitat de les previsions.

Aquest any no acompanyat massa per la gran absència de pluges a part del nostre territori, encara que les últimes situacions han afavorit a la província de Castelló i Catalunya, als pobles del sud ens morim de sed i esperem que açò canvie abans que acabe l’any.

Dit açò, comencem com tots els dies mirant satèl·lit, la Borrasca que es despenja pel nord ara mateixa envia núvols cap a la península ibèrica i ara mateixa les precipitacions avancen pel centre peninsular, unes precipitacions que poden deixar alguna gota poc important cap al territori Valencià, però serà a Catalunya on poden deixar més rasquit.

MÀXIMES AHIR I MÍNIMES DE LA PASSADA NIT🌡🔵⏬️

FONT AVAMET

Calor ahir i calor esta nit de manera general, encara que hui canvien les coses, el dia d’ahir encara varen superar els 30°C de màxima a Oriola, Almoradí, Coix, Benigànim, Canals, Guadasséquies, La Pobla del Duc, Castelló de Rugat o Bigastre.

Les mínimes encara que per l’interior fa un poc més de fresca, en general ha estat una nit càlida on tenim valors entre els 18-21°C a les comarques litorals i prelitorals, sobretot del sud. Les més fredes i com es habitual a l’interior nord, destacant eixos 6°C de Vilafranca.

PREVISIÓ HUI-DEMÀ 🌥🌦☁️❄️🔵⏬️🌬

AVISOS AEMET HUI
VARIACIÓ MÀXIMES HUI RESPECTE AHIR.

Oratge amb intervals de núvols tant hui com demà i que podran deixar alguns ruixats dèbils per l’interior, però serà a Catalunya on el pas d’una línia d’inestabilitat farà que tinguen l’oratge més inestable amb probabilitat de ruixats i tempestes que podran ser prou generals. Aemet ha activat l’avís groc per eixa possible, de que es puguen acumular més de 20 mm en una hora.

El més important de la jornada serà la baixada de termòmetres que patirem respecte ahir, a més, això farà que les precipitacions que puguen caure als Pirineus Catalans puguen ser de neu en els punts més alts.

També serà important el vent que bufarà de ponent, però anirà girant a mestral durant la vesprada i podrà bufar amb força amb ràfegues fortes de fins a 80km/h al sud de Tarragona i extrem nord de la província de Castelló, on Aemet també ha emès un avís groc.

Divendres continuarem amb ambient fresquet i el vent començarà amainar durant la jornada, en un dia on en principi no esperem precipitacions a cap lloc de la Façana Mediterrània o de caure alguna gota seria anecdòtica.

PREVISIÓ CAP DE SETMANA 🌥☀️⛅️🍂🍁

La previsió per al cap de setmana estarà predominada per la instal·lació de l’anticicló que farà que tinguem un oratge prou estable i amb temperatures al alça, encara que no esperem que les màximes apleguen als valors que se van donar ahir dimecres.

Un cap de setmana estable i que coincidirà amb la efemèride dels 42 anys de la pantanada de Tous, on un episodi de Gota Freda va fer saltar totes les alarmes i va fer canviar el sistema de predicció meteorològica del sistema nacional, valorant el sistema de crear els primers avisos meteorològics.

TENDÈNCIES SETMANA QUE VE🌦☁️🌧🍂🍁

Dilluns pròxim sembla que continuarà l’estabilitat, però caldrà fixar-se en el moviment de l’anticicló cap allà el dimarts-dimecres, perquè podrà allargar-se fins a Centre-Europa i des d’allà afavorir un aport d’humitat amb el vent de llevant, a més podrem tindre una mica d’aire fred en altura possibilitant l’aparició de precipitacions a les zones litorals i prelitorals del territori Valencià.

Aquesta situació anirem seguint-la i anirem detallant amb més exactitud en les pròximes previsions de Meteopoble, per vore si aquesta possible situació els models meteorològics li van donant més protagonisme i per fi ens plou a les comarques del sud.

Anem informant!!!

FINS DEMÀ.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando