Per Nando

14/10/2024

Atents!!! Demà canvi d’oratge amb tempestes i precipitacions localment fortes o inclús molt fortes🍁🌧⛈️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Nova recomanació setmanal!!!

Vols una estació meteorològica que siga professional i la vols només per a casa i saber en cada moment les dades exteriors i interiors del teu domicili? Ací tens l’estació Meteorològica Voksun, amb sensor digital, previsió del temps, Baròmetre, Termòmetre Higròmetre, color negre. Si t’agrada l’oratge no pots pedre aquesta oportunitat recomanada per METEOPOBLE punxant a la imatge de dalt👆👆🤓😉🍂🌧⛈️

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Les precipitacions demà podran ser localment fortes o molt fortes, generals i en forma de tempesta, situació que anirem seguint.🍁🌧

Bon dia!!! Dilluns 14 d’octubre del 2024, comencem primer dia de la setmana pendents del canvi d’oratge que patirem demà i que caldrà tindre el paraigües a mà desde bon matí, perquè les pluges que arrancaran pel sud podran ser generals i inclús localment fortes o molt fortes en alguns indrets, com vorem a continuació

Primer que res mirem satèl·lit i podem comprovar quan son les 6 de la matinada que la nuvolositat és abundant i ho serà fins allà al migdia quan la nuvolositat començarà a trencar-se donant pas al sol.

TEMPERATURES MÀXIMES I MÍNIMES ACTUALS 🌡⏬️🍁

FONT AVAMET

Ahir vàrem tindre unes màximes sense massa variacions i en ningún cas en van superar els 30°C i quedant la màxima del dia a la població de Finestrat amb 29°C, també vora 28°C a la Vila Joisos, Xixona o Sella.

Però és que esta nit estem patint unes mínimes molt caloroses sobretot al litoral i prelitoral de València i Alacant on els valors oscil·len al voltant dels 20-22°C, però és que a l’interior nord en cap cas han baixat dels 11°C, és a dir, nit calorosa.

MAPA PREVISIÓ HUI🌥

Poques novetats el dia de hui respecte ahir, cel amb intervals de núvols i que després de trencar-se de cara a migdia, tornaran a fer-se més destacables de cara la nit per la meitad sud del territori Valencià, inclús no descartem que es puga escapar alguna gota de cara la nit pel sud de la província d’Alacant. Les temperatures continuaran sense massa canvis.

PREVISIÓ DEMÀ 🌧⛈️🍁🌦

Atenció al dia de demà, perquè el cel estarà núvol o molt núvol pràcticament des de primera hora de la jornada amb probabilitat de ruixats i tempestes que podran ser forts i que sembla que podran afectar qualsevol indret, sobretot pel matí a la província d’Alacant i de cara migdia o vesprada les tempestes més intenses les esperem pel nord de la província de València, Castelló i Catalunya, mentre que a les Illes Balears els ruixats seran més dispersos i més dèbils. Atenció a l’interior nord de la província de València i interior de Castelló on poden acumular-se precipitacions importants.

Tot açò serà causat per l’acostament de l’embossament d’aire fred que tant ens vàrem fer ressò la setmana passada i que finalment no ens afectarà tant de ple com a Meteopoble haverem volgut, però demà serà dia de seguiment amb el creixement d’eixos cumulunimbus que podran deixar forts aiguats.

RECOMANADA PER METEOPOBLE!!!🌧⛈️🍁

Te’n vas a la muntanya a fer esclatassangs i tens por de banyar-te en dies de pluja com demà? Ací tens, abric impermeable per a home, jaqueta per a la pluja, paravents lleuger, es a dir jaqueta Informal de tardor per a Senderisme i pesca que ara tens amb un 24% de descompte punxant en la imatge de dalt😉🍂🍁🍂🍁🍂🍁⛈️🌧⛈️🌧👆👆👆👆👆👆

PRÒXIMS DIES I TENDÈNCIES 🌥⛅️🌦☁️☀️🌡

TEMPERATURES A 850HPA A PARTIR DE DIMECRES.

Mapa simbols dijous.

A partir de dimecres i sobretot dijous el que més notarem es l’entrada del ponent que començarà a deixar ratxes moderades o fortes per l’interior. La nova borrasca que es despenjarà, ens creuarà pel nord i serà la culpable de que el vent terral ens afecte de manera directa i per tant inhibint qualsevol situació de precipitacions apreciables, de produir-se alguna més destacable serà al nord de Catalunya.

Les temperatures sense apenes variacions o lleugerament més baixes a causa de l’entrada d’una massa d’aire més fresca a partir de dijous.

Mapa simbols divendres i dissabte.

SITUACIÓ SINÒPTICA DIUMENGE.

A partir de divendres bufarà mestral i ho farà amb força a l’extrem nord de la província de Castelló, el cel continuarà amb intervals de núvols, però sense perspectives de precipitacions.

Diumenge se’n tirarà al damunt l’anticicló i per tant tindrem estabilitat assegurada almenys fins mitjans de la setmana que ve.

Però bé!!! Seguim les tempestes de demà i el de després ja vindrà. Atents perquè demà tornem a repetir que les tempestes seran molt intenses a comarques de l’interior de València i la província de Castelló..

Seguimeeeeeeent!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando