Per Nando

12/10/2024

Dimarts i dijous plourà, però…..🌧🍂🍁

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Ieeeee plourà o que farem? Mentrestant Meteopoble esta recomanant aquest pluviòmetre automàtic per a medir les dades tu mateixa a ta casa. I ara amb un 37% de descompte punxant en la imatge de dalt😉🤓👆👆👆

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

La Borrasca Berenice complica l’oratge a la part del sud-oest peninsular i a l’espera que dimarts porte algunes precipitacions.🌧🍂🍁

Bon dia!!! Dissabte 12 d’octubre del 2024, entrem en el cap de setmana i Meteopoble continua observant models per a intentar fer una previsió certera i d’una forma diferent, amb més acció meteorològica i més divertida de veure la meteorològia cap a les nostres terres, una manera de fer previsions de poble, d’ahi va nàixer el nom Meteopoble, perquè este projecte està encarat a les nostres terres amb una identitat pròpia.

Dit açò, observem satèl·lit i radar i podem apreciar la Borrasca Berenice com està creant eixe riu atmosfèric que fa créixer eixa linea de forta inestabilitat i que afecta amb gana Andalusia Occidental i Portugal, mentestant a casa nostra el cel el tenim prou ras al sud, mentre que per l’interior de València i Castelló la nuvolositat que porta la Borrasca Berenice esta deixant ara mateixa alguns ruixats.

MÀXIMES AHIR I MÍNIMES HUI🌡⏬️🔵🍁

FONT AVAMET.

Màximes i mínimes que van variant dia darrere dia, però que no son canvis bruscos per a fer-se’n ressò. Ahir les màximes deixaven valors tots per davall dels 30°C i les més altes es quedaven al voltant dels 27°C a poblacions com Sumacàrcer o Ontinyent.

Les mínimes més baixetes sempre apareixen a llocs habituals del nostre territori i que ho podeu comprovar a la Meteoxarxa d’Avamet, unes mínimes que no han baixat dels 7°C a les zones més fredes.

PREVISIÓ HUI!!!🌦⛅️⛈️

Dia amb intervals de núvols que seran més freqüents per l’interior de la mitat nord del territori Valencià i Catalunya, durant el matí podrà caure alguna gota. De cara la vesprada tenim la probabilitat del creixement de tempestes per l’interior de Castelló i Catalunya, però no esperem deixen gran cosa.

PREVISIÓ DEMÀ I DILLUNS⛅️⛅️

Demà i dilluns la situació meteorològica amb l’embossament d’aire fred molt cap al sud-oest de la península Ibèrica no tindrà massa repercussió cap a nosaltres i novament les precipitacions importants ens esquivaran a casa nostra. Tan sols esperem pas de núvols sense més conseqüències o com a molt alguna gota aïllada i poc important. Les temperatures tornaran a baixar un poc, respecte a la lleugera pujada que patirem hui.

DIMARTS PRECIPITACIONS🌦🌧🍂🍁🍂🌧⛅️

Atents!!! Perquè el proper dimarts i amb l’acostament de l’aire fred cap a nosaltres el dia començarà a ennuvolar-se i acabarà plovent de manera general a bona part del territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears. Inclús no descartem que puguem tindre algunes tempestes fortes per les comarques de l’interior, però en general seran precipitacions no massa importants, perquè la configuració atmosfèrica no serà la més idònia com veien els models fa uns dies.

SITUACIÓ SINÒPTICA MITJANS PRÒXIMA SETMANA
ACUMULATS EUROPEU PRÒXIMS 10 DIES.

Dijous tornarà la pluja a causa d’una nova D.A.N.A que començarà a despenjar-se per la península Ibèrica, però segons els últims models meteorològics, novament la seua ubicació no serà la idònia per a veure un temporal com cal a casa nostra.

Només cal mirar el mapa d’acumulats per als pròxims 10 dies del model Europeu, pràcticament tota la península Ibèrica amb colors sucosos de pluja menys el nostre rogle, on novament continua la maledicció.

Plourà el pròxim dimarts i probablement el pròxim dijous, però de moment pluja molt escassa per a fer saó a casa nostra, esperem un canvi em els models, perquè fa falta i molt que ploga, perquè els arbres no poden més.

FINS DEMÀ.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando