Per Nando

7/10/2024

Actualització!!! Atents i seguiment davant una Gota Freda que es mourà pel sud el cap de setmana.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

RECOMANACIÓ SETMANAL!!! OFERTA PLUVIÒMETRE DIGITAL BRESSER AMB UN 37% DE DESCOMPTE🌧⛈️🍂🍁

El pluviòmetre d’alta qualitat amb sensor exterior professional per mesurar precipitacions i temperatura té una gran pantalla amb dades de temperatura, humitat, hora i un histograma gràfic. El sensor exterior determina dades detallades sobre el mesurament de la pluja i els valors exteriors com ara la temperatura i la humitat. Les precipitacions es poden mostrar cada hora, diària, setmanal, mensual i com a valor anual. ARA AMB 37% DE DESCOMPTE, POTS COMPRAR-LO PUNXANT A LA IMATGE.👆😉🌧⛈️⛈️🌧🍂🍁

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Situació a seguir davant la possibilitat de que acabe quallant un episodi de Gota Freda a partir del cap de setmana pròxim.

Bon dia!!! Dilluns 7 d’octubre del 2024, mentre gran part de la península i quasi tots els mitjans de comunicacions nacionals estaran molt pendents de l’arribada del Ex Huracà Kirk cap a l’oest i nord peninsular el proper dimecres, a Meteopoble estarem pendents de les evolucions dels models meteorològics per al proper cap de setmana, perquè el pas d’una D.A.N.A pel sud de la península Ibèrica podrà afavorir el que al nostre territori anomenen com un temporal de Gota Freda, situació que ara de seguida analitzarem.

Però ara mateixa mirem com tots els matins els satèl·lit i ja s’observa clarament el que fa dies anem dient, la situació de Borrasques Atlàntiques que fan creuar núvols cap a les nostres terres que a nosaltres ni fu, ni fa, es a dir ni xixa ni cansalà.

MÀXIMES AHIR I MÍNIMES ACTUALS ☀️🔥🌡🍁

FONT AVAMET

Que calor senyor, de segur que esta frase és va sentir ahir a molts llocs del territori Valencià, però sobretot novament a les comarques centrals que es on les màximes més apreten quan venim d’un episodi aponentat.

Destaquem les màximes d’ahir entre 34-35A°C a nombroses poblacions com Sumacàrcer, Alzira, La Pobla Llarga, Oriola, Benifairó de la Valldigna, Almenara, Càrcer, Guadassuar, València, Alcàntera del Xúquer,Gavarda, Alginet o Carcaixent entre altres.

FONT AVAMET

Mareeeee que calor novament esta nit, ponentada a canto que ha deixat mínimes que ara registren fins als 26°C de Pego, El Real de Gandia o Sagra, més de 25°C a Cullera, Vilallonga o Dénia i Oliva.

Mentres les mínimes més baixetes i com es normal les trobem pràcticament totes a l’interior i el nord, però hui pràcticament cap mínima ha baixat dels 13°C quan són les 3:30 de la matinada.

EL PAS DE L’EX HURACÀ KIRK DURANT LA SETMANA 🌀🌀🌀🌦🌬🌬🌬🍂

Bé xiquets durant esta setmana i mínim fins al proper divendres sentirem molt parlar de les Borrasques Atlàntiques i sobretot d’eixe Ex Huracà anomenat Kirk i que portarà un bon temporal de vent i pluja a la part nord-oest de la península. Encara que hui i demà la part de més a l’oest de Catalunya, es a dir la part més lleidatana si que podran rebre tempestes fortes, no serà una cosa generalitzada.

Mentre ací a casa nostra tindrem durant tota la setmana pas de núvols desde ponent, que inclús podran deixar algunes gotes molt poc importants i per tant que no fa falta ni nomenar.

El vent de ponent i les altes temperatures seguiran ben presents a casa nostra en aquesta configuració que sembla que té tendència a canviar a partir de divendres pròxim.

ATENCIÓ!!! PREVISIONS DE GOTA FREDA PER AL CAP DE SETMANA 🍁🍂⛈️🌧🌪🌊⛈️⛈️⛈️

Mapa sinòptic divendres 🍂🍁

Mapa sinòptic diumenge🌧⛈️🌪

Atenció xiquets, a partir de divendres com veieu al mapa sinòptic començarà a canviar la configuració de ponent que tindrem durant la setmana, com veieu tindrem un Anticicló que puja per l’Atlàntic i al mateix temps comença a despenjar-se una D.A.N.A també per eixa zona.

La situació 48 hores després i que ara mateixa ens mostren els models meteorològics, es que eixe Anticiclò te tendència a desplaçar-se cap a les Illes Britàniques i la D.A.N.A te tendència a desplaçar-se cap al sud de la península o cara el Golf de Cadis.

Amb eixa configuració i si els models no és desvien massa, a partir de dissabte-diumenge començarà a complicar-se l’oratge a la Façana Mediterrània i possiblement acabem parlant d’un episodi de fortes tempestes.

Caldrà seguir de ben aprop eixe embossament d’aire fred, perquè a diferència dels últims episodis de D.A.N.A on es situava al nord, este pròxim embossament vindrà pel sus, per tant si acaba acostant-se cap a nosaltres podrem parlar d’un temporal de Gota freda amb pluges torrencials i persistents durant el cap de setmana, situació que encara no tenim clara als models.

Per tant a partir de hui és centrarem exclusivament a fer seguiment d’esta nova situació que podria desembocar en un episodi de pluges importants.

SEGUIMEEEEEEENT!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando