Per Nando

6/10/2024

Atenció!!! Les tendències comencen a mostrar coses interessants. Possible temporal Mediterrani?🍁🍂⛈️🌧

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

RECOMANACIÓ SETMANAL!!! OFERTA PLUVIÒMETRE DIGITAL BRESSER AMB UN 37% DE DESCOMPTE🌧⛈️🍂🍁

El pluviòmetre d’alta qualitat amb sensor exterior professional per mesurar precipitacions i temperatura té una gran pantalla amb dades de temperatura, humitat, hora i un histograma gràfic. El sensor exterior determina dades detallades sobre el mesurament de la pluja i els valors exteriors com ara la temperatura i la humitat. Les precipitacions es poden mostrar cada hora, diària, setmanal, mensual i com a valor anual. ARA AMB 37% DE DESCOMPTE, POTS COMPRAR-LO PUNXANT A LA IMATGE.👆😉🌧⛈️⛈️🌧🍂🍁

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Els models meteorològics comencem a mostrar coses molt interessants per al proper cap de setmana amb indicis de que creue una Borrasca/D.A.N.A pel sud de la península que caldrà seguir per si comporta un temporal al Mediterrani 🍁🍂🌧⛈️

Bon dia!!! Diumenge 6 d’octubre del 2024, ens creixen les esperances per a vore ploure cap al nostre territori de cara últims de setmana on es podrà trencar la situació aponentada per una nova configuració més allevantada i que ara després vorem amb els mapes dels models meteorològics, però ara mateixa pinten molt interessants amb un possible temporal que vorem si acaba desembocant en un episodi de precipitacions molt intenses.

De moment mirem satèl·lit i podem observar la situació de borrasques Atlàntiques, una configuració que pareix que atraurà cap a nosaltres l’huracà Kirk que en forma de borrasca acabarà afectant el nord peninsular el pròxim dimecres amb forts vents i fortes precipitacions.

MÀXIMES AHIR I MÍNIMES DE ESTA PASSADA NIT🌡🍁🍂

FONT AVAMET

Calor i calor, continuem així cap a les nostres terres, recordem que estem a l’octubre, però la calor no se’n acaba d’anar, així ho veiem al mapa, on ahir novament les temperatures es van enfilar per damunt dels 30°C.

Així destaquem els 33°C de Sumacàrcer, més de 32°C a Alzira, Cotes, Alcàntera del Xúquer, Càrcer,Oriola, L’Alcúdia, Gavarda, Guadassuar, Càrcer o la Pobla Llarga. Com heu vist novament les comarques centrals destacant amb les màximes més altes del territori.

FONT AVAMET

Nit càlida en general a tot el territori Valencià, inclús les minimes han pujar a les comarques de l’interior nord on els termòmetres han estat de manera general per damunt dels 10°C, a les comarques litorals i prelitorals fa més calor amb mínimes compreses entre els 18-22°C.

Les mínimes més baixetes les destaquem a Xodos, Ares del Maestrat i Vilafranca amb 9°C, mentre es queden al voltant dels 10-11°C a Calles, Casas Bajas, La Pobla de Benifassà, Villanueva de Viver, Morella , Artana, El Toro o Benassal entre altres.

PREVISIÓ DESDE DEMÀ FINS DIVENDRES 🌬🌬🌀🌀🌦🌦🌡

SITUACIÓ SINÒPTICA
MAPA SIMBOLS

A l’espera de canvis més importants el proper cap de setmana, a partir de demà anirà a més el ponent a casa nostra, fruit d’una situació de Borrasques Atlàntiques que deixarà una situació molt inestable al oest i nord peninsular. Inclús l’huracà Kirk que ara es troba cap al Atlàntic central anirà acostant-se cap a la península ibèrica perdent les seues característiques tropicals i afectarà al nord-oest peninsular segurament com a Borrasca d’alt impacte.

A nosaltres aquesta situació només ens portarà vent, temperatures prou càlides per a l’època i pas de núvols amb algun plugim o inclús algunes precipitacions un poc més importants durant la setmana cap a Catalunya a causa de fronts de ponent un poc més actius. Però tot açò pot canviar👇👇👇👇

ATENCIÓ AL PROPER CAP DE SETMANA, TEMPORAL?🍁🍂🌧⛈️🌧⛈️🍂🍁

SITUACIÓ SINÒPTICA A PARTIR DEL 12 D’OCTUBRE

Atenció a patir de hui amb el seguiment que farem a Meteopoble, perquè els models i les seues tendències, intueixen canvis molt importans a partir del cap de setmana pròxim

Un possible despenjament d’aire fred ( D.A.N.A O GOTA FREDA ) Vindrà a situar-se sobre l’oest peninsular i acompanyat d’una borrasca en superfície.

ACUMULATS PRECIPITACIONS EUROPEU PRÒXIMA SETMANA.

Ara mateixa tots els models meteorològics la volem creuar pel sud de la península de cara al Mediterrani el proper cap de setmana, amb eixa configuració, la situació per al proper cap de setmana podria ser molt inestable i inclús Meteopoble s’arrisca en que si els models continuen en la mateixa línia els propers dies, podríem acabar parlant d’un temporal de llevant i inclús d’un episodi de Gota Freda.

Per tant a partir de hui torna l’acció i les emocions meteorològiques del que sembla que serà una setmana prou activa en les informacions meteorològiques a Meteopoble, creuem els dits🤞🤞🤞🤞

SEGUIMEEEEEEENT!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando