Per Nando

5/10/2024

Actualització!!! Pendents de les Borrasques Atlàntiques, però és veuen canvis?🍂🍁🌀

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Aquesta setmana recomanem aquest estació meteorològica!!! DNT WeatherScreen PRO DNT000008 – Estació meteorològica WiFi amb control de temperatura i temperatura ambient a l’interior, funció de registre de dades, amb aplicació mòbil. Estació de molt bon resultat i qualitat-preu recomanable. Si eres apassionat de la meteorològia ja la pots comprar punxant a la imatge de dalt😉👆👆

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Pròxima setmana de Borrasques Atlàntiques, però pendents de finals de setmana perquè podrien baixar de latitud.

Bon dia!!! Dissabte 5 d’octubre del 2024, estem dins del cap de setmana i la veritat que toca gaudir-ne d’ell, la situació meteorològica serà d’estiu i convidarà anar a la platja a més d’un, però ja avise que açò no és el que toca i el més lògic es estar tristos, perquè fa falta la pluja, perquè l’aigua és vida, ara i sempre.

Però bé!!! Comencem jornada i ho fem mirant al cel com tots els dies, mirem satèl·lit i només veiem que absència de nuvolositat, tot açò es fruit a la falca Anticiclònica que afecta ara mateix gran part de la península Ibèrica i que ens acompanyarà fins el dilluns. Per tant cap de setmana estable a tota la Façana Mediterrània i amb temperatures màximes cap amunt.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR I MÍNIMES ACTUALS 🌡🍂🔵⏬️🍁

FONT AVAMET

Màximes en general més suportables el dia d’ahir, però unes màximes que encara es troben altes per a estar al mes d’octubre i novament trobem valors per damunt dels 30°C.

Destaquem eixos 31°C d’Oriola i Sumacàrcer, vora 30°C a Xella, Gavarda, Anna, Canals, Albatera i els més de 29°C a nombroses poblacions sobretot de les comarques centrals i del sud com Alcàntera del Xúquer, Cotes, La Pobla Llarga, Quesa, Llocnou d’en Fenollet i Bigastre, entre molts altres.

FONT AVAMET

En quant a les mínimes hem tingut una nit molt pareguda a la d’ahir amb valors entre els 15-18°C al litoral, llevat del sud d’Alacant on han aplegat fins als 20 de mínima. Cap a les comarques centrals i de l’interior els valors es queden al voltant dels 10-15°C llevat de l’interior nord on tenim els valors més freds.

Es ahi on destaquem els 0°C de El Toro, vora 1°C a Vilafranca i Ares del Maestrat, 3°C a Sorita, Sant Mateu i Casas Bajas, entre altres.

PREVISIÓ PRÒXIMA SETMANA 🌀🌀🍂🍁🍂🌡🌦☀️🌤

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMA SETMANA
MAPA SÍMBOLS A PARTIR DE DLLUNS I FINS AL CAP DE SETMANA PRÒXIM.

Setmana de fronts Atlàntics que ens deixarà uns dies prou agoniosos amb forts vents entre ponent i mestral a partir de dilluns i algunes precipitacions molt poc destacables a causa del pas d’eixos fronts que agranaran d’oest a est, tot el territori penínsular.

Les temperatures un dia baixaran i l’altre pujaran, però en general seran altes per a l’època amb valors compresos entre els 25-30°C

TENDÈNCIES FINSALS PRÒXIMA SETMANA

Atents, perquè caldrà vigilar els models per a finals de la pròxima setmana que es on intueixen que les Borrasques podrien circular més cap al sud de la península i per tant portar inestabilitat més generalitzada cap a la península.

Ens plourà a nosaltres? No ho sabem, però sembla que la possibilitat del despenjament d’una D.A.N.A a l’oest de la península esta present en el model Americà i Europeu, ara falta que la continuen modelitzant i ademes que creue pel sud cara al Mediterrani, però qui té fam somia rotllos i ara mateixa es una situació poc probable.

Anem vigilant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando