Per Nando

4/10/2024

Atents!!! Pròxima setmana amb borrasques d’alt impacte, però les tendències podrien canviar per a nosaltres.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Aquesta setmana recomanem aquest estació meteorològica!!! DNT WeatherScreen PRO DNT000008 – Estació meteorològica WiFi amb control de temperatura i temperatura ambient a l’interior, funció de registre de dades, amb aplicació mòbil. Estació de molt bon resultat i qualitat-preu recomanable. Si eres apassionat de la meteorològia ja la pots comprar punxant a la imatge de dalt😉👆

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Cap de setmana tranquil a l’espera de les potents borrasques Atlàntiques que ens portaran forts vents, però atenció perquè a Meteopoble ens tornen a fixar en tendències que podrien portar canvis.

Bon dia!!! Divendres 4 d’octubre del 2024, a Meteopoble sabeu que ens encisen els temporals cap a les nostres terres i també ja no ens enrecordem quin va ser l’últim que ens va deixar bona cosa de litres repartits per tota la Façana Mediterrània, però sense tindre quasi moviment, el que més m’agrada és que molts lectors continueu triant aquesta web per a informar-se del que passarà els pròxims dies i el que podria passar a llarg termini. És per això que sóc jo el que me d’esforçar en intentar millorar tot açò, perquè vosaltres seu mereixeu.

Dit açò i fora romanços ens centrem mirant les seqüències del satèl·lit i observant eixa desfeta de la inestabilitat que ens va afectar ahir per la nit i que com vaig dir poca cosa o res deixaria i així va ser. Hui tindrem un dia prou assolellat i les temperatures es mantindran molt paregudes a les d’ahir amb eixa baixada de les màximes de manera general.

MÀXIMES AHIR I MÍNIMES ACTUALS 🌡🔵⏬️🍁🍂

FONT AVAMET

De nou ahir màximes prou altes sobretot a primeres hores de la vesprada, però amb l’entrada del llevant eixes màximes van anar suavitzant-se durant les últimes hores de la jornada.

Això sí, encara destaquem eixos vora 30°C de Oriola, Crevillent, Elx, Coix, Sumacàrcer, Ontinyent, Sant Fulgenci, Torrevella, Almoradí, Callosa d’en Sarrià, Pilar de la Foradada, Alacant, Énguera, Xella, Llocnou d’en Fenollet o Benigànim.

FONT AVAMET

Mínimes altes encara pel sud d’Alacant, on han superat els 20°C a les zones més costaneres, però en general la baixada respecte anit ha estat general amb unes temperatures més suportables.

Destaquem les més baixetes com son els -1°C de El Toro, vora 0°C a Calles, 1°C a Vistabella del Maestrat, 2°C a Requena, Castielfabib o Camporrobles i vora 3°C a Xodos, Requena, Cirat o Utiel.

PREVISIÓ CAP DE SETMANA ☀️🌤

Oratge estable durant tot el cap de setmana i que afectarà a tota la Façana Mediterrània, es a dir, el territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, un oratge que deixarà màximes al voltant dels 25-30°C I mínimes al voltant dels 15-20°C al litoral, es a dir tornen a remuntar els termòmetres i per tant patirem un cap de setmana prou càlid.

Així continuarem dillluns i dimarts a l’espera de que ens comencen afectar les Borrasques Atlàntiques com ara vorem.

BORRASQUES D’ALT IMPACTE A PARTIR DE DIMARTS-DIMECRES 🌀🌀🌀

SITUACIÓ SINÒPTICA A PARTIR DE DIMARTS
MAPA SIMBOLS A PARTIR DE DIMARTS

A partir de dimarts pas de núvols i vent de ponent que anirà guanyant força i a més bufarà recalfat, les fortes borrasques que segur eixen anomenades d’alt impacte cap a la part Atlàntica, portaran ací una situació seca i amb molt poques precipitacions i temperatures prou càlides per a l’època. Una situació que ens pot acompanyar fins a últims de la setmana que ve.

POSSIBLES TENDÈNCIES A LLARG TERMINI 🍂🍁⛈️🌧🌦

A vore si tenim sort, perquè algunes tendències dels models meteorològics intueixen el trencament de la situació aponentada de cara últims de la setmana qu ve i que podria portar canvis, però ja sabeu que les tendències a tan llarg plaç son meteo ciència-ficció i caldrà anar seguint-ho els pròxims dies i durant el cap de setmana per vore si els models ho continuen mostrant i descarreguen una situació més favorable per a vore ploure a casa nostra

I per a seguir-ho que millor que aquesta web!!!

FINS DEMÀ.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando