Per Nando

3/10/2024

Mare quines mínimes i quines previsions de superborrasques Atlàntiques 🌀🌀🌀🌀

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble.
Contactam i t’atendre personalment.

Nando, Meteopoble.

Aquesta setmana recomanem aquest estació meteorològica!!! DNT WeatherScreen PRO DNT000008 – Estació meteorològica WiFi amb control de temperatura i temperatura ambient a l’interior, funció de registre de dades, amb aplicació mòbil. Estació de molt bon resultat i qualitat-preu recomanable. Si eres apassionat de la meteorològia ja la pots comprar punxant a la imatge de dalt😉👆👆

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Nit molt càlida en les comarques centrals i nit amb pluges destacades a Catalunya, ara esperar eixa baixada del mercuri, però……..

Bon dia!!! Dijous 3 d’octubre del 2024, jornada de canvis respecte a les temperatures donades ahir i la bestialitat de mínimes que estem patint, també nit on hem tingut algunes precipitacions i ara mateixa la pluja afecta algunes zones de les Balears,com ara mateixa veurem, però el més important de la jornada com he dit abans serà la davallada de les màximes i també de les mínimes les properes hores.

Mirem satèl·lit i també radar i l’embossament d’aire fred que ha creuat pel nord cara a Itàlia ens ha portat eixa línia d’inestabilitat que ara mateixa porta núvols i algunes precipitacions a les zones de les Illes Balears, després d’afectar Catalunya i alguns punts del nord del territori Valencià.

MÀXIMES AHIR I MÍNIMES ACTUALS 🌡🔵⏬️🍁🍂

FONT AVAMET

Quina calor ahir!!! Calor de ple estiu i que deixava a totes les comarques més litorals I prelitorals de València i Alacant amb màximes al voltant dels 35°C.

Destaquem les més altes donades a Oriola, Oliva, Almoradí o Crevillent amb vora 35°C, però més de 34°C a barbaritats de poblacions de les zones abans esmentades com València, Albatera, Redovà, Oliva, Gandia, Xàbia, Coix, La Pobla Llarga, Miramar, Pego, El Ràfol d’Almúnia, Sumacàrcer, Favara, Palma de Gandia o la mateixa ciutat d’Alacant.

Però mireu quines mimimes, mare meua qui nit d’insomni a totes les comarques litorals i prelitorals de la província de València i sobretot el sud d’Alacant, on estem patint una nit amb mínimes més que tropicals.

Destaquem valors tan alts com els 27 °C d’Altea, més de 26°C a la Vila Joisosa, Torrevella, Finestrat, Crevillent, Coix, Alacant, El Campello o Almoradí. Però son molts pobles amb nit horrorosa.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS 🌦⛈️🌧

FONT AVAMET
FONT METEOCAT

Precipitacions inapreciables al nostre territori, però que deixen fins a 6 mm a poblacions del nord com Casas Bajas, 5 mm a Herbers, 4 mm a Olocau del Rei, La Tolodella, Puebla de San Miguel, Morella o La Mata.

A Catalunya les precipitacions han estat més destacades i deixant fins a 20 mm a Tàrrega o la Panadella.

PREVISIÓ HUI I DEMÀ 🍁🍂⏬️🔵

Encara que al mapa de simbols per a hui i demà fique pluja al territori Valencià i Catalunya no en feu cas, perquè això son les restes d’inestabilitat que ara mateixa se’n estan trasllsdant cap a les Illes Balears i on entre hui i demà, es podran produir ruixats localment forts, però molt dispersos i en general poca cosa.

El més important entre hui i demà serà la baixada de les temperatures, tant les màximes com les mimimes, on baixaran entre 6-8°C.

PREVISIÓ CAP DE SETMANA ☀️🌤🍁🍂🌡

El cap de setmana torna la estabilitat i les temperatures que començaran novament a enfilar-se cap amunt i amb màximes novament per damunt dels 30°C. Un cap de setmana estable i pràcticament per a tornar a la platja.

PREVISIÓ SETMANA QUE VE🌀🌬🌬🌬🌬🍂🍁🌡

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMA SETMANA
ACUMULATS PRECIPITACIONS PRÒXIMA SETMANA

Molt atents a les previsions la pròxima setmana que sobretot a partir de dimarts-dimecres les potents borrasques Atlàntiques deixaran molta pluja cap a la part més Atlàntica i nord peninsular, tot açò a nosaltres ens portarà vent de ponent que tornarà a bufar en força cap a mitjans setmana i temperatures càlides i d’estiu.

Caldrà vore si eixa configuració vol durar o no, perquè ara els models ho volen tallar cap allà el cap de setmana del 1 2 d’octubre, per tant no ens fa pedre l’esperança que Octubre ens acabe portant alguna situació de pluges destacables.

Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando