Per Nando

2/10/2024

Actualització!!! Canvi d’oratge en 24 hores, però visualitzant models fa fredat.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Aquesta setmana recomanem aquest estació meteorològica!!! DNT WeatherScreen PRO DNT000008 – Estació meteorològica WiFi amb control de temperatura i temperatura ambient a l’interior, funció de registre de dades, amb aplicació mòbil. Estació de molt bon resultat i qualitat-preu recomanable. Si eres apassionat de la meteorològia ja la pots comprar punxant a la imatge de dalt😉👆👆

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Esta vesprada començaran els ruixats i tempestes per comarques Catalanes i punts del nord de Castelló i que demà i divendres podran afectar localment al sud i sobretot les Illes Balears, però que veuen després els models?

Bon dia!!! Dimecres 2 d’octubre del 2024, pendents dels canvis meteorològics que encara que seran de curta durada afectaran en precipitacions molt locals al nostre territori i sobretot eixa davallada dels termòmetres després de les màximes que es van donar ahir i les que es donaran hui.

Primer que res i com tots els matins mirem el satèl·lit, podeu comprovar com ara mateix la massa d’aire fred avança pel nord peninsular deixant precipitacions per aquella zona i mentres al territori Valencià tenim el cel prou ras, a Catalunya ja tenen pas de núvols que aniran a més esta vesprada.

MÀXIMES AHIR I MÍNIMES ACTUALS 🌡🔵🌥

FONT AVAMET

Ahir novament varem patir una jornada calorosa amb màximes que novament van superar el llindar dels 30°C, sobretot a comarques de Diània, però que es van extendre també cap a l’interior i sud d’Alacant.

Destaquem els vora 33°C de Llocnou d’en Fenollet, Benigànim o Ontinyent, més de 32°C a Énguera, Xella, Anna, Quesa, Sumacàrcer, Guadasséquies, L’Orxa, La Pobla del Duc, Simat de la Valldigna o Vallada, entre moltes altres màximes que superaven els 30°C com podeu comprovar en la taula elaborada per Avamet.

FONT AVAMET

En quan a les mimimes pujen de manera moderada pràcticament a totes les comarques i amb temperatures entre 20-22°C a comarques litorals i centrals del nostre territori.

Les més baixetes les destaquem a l’interior nord amb vora 5°C a El Toro, 6°C a Casas Bajas, 7°C a Bocairent, 8 °C a Vilafranca o Ares del Maestrat.

PREVISIÓ HUI🌤☀️🌥🌡🌦

Cel prou assolellat es el que esperem el dia de hui, però ja notarem els primers canvis de cara la vesprada-nit per l’interior de la província de Castelló i Catalunya amb la possibilitat dels primers ruixats, que podran vindre en forma d’alguna tempesta per Catalunya.

Atenció al vent de ponent que farà pujar els termòmetres encara més que el dia d’ahir a les comarques litorals i prelitorals de la província de València i punts de les comarques de Diània ( sud de València I nord d’Alacant) unes màximes que inclús podran aplegar als 35°C

PREVISIÓ DEMÀ I DIVENDRES 🌥🌦🌧⛈️🔵⏬️🍂🍁

MAPA SIMBOLS HUI I DEMÀ

Esta nit els ruixats inclús les tempestes seran generals a Catalunya, inclús seran localment forts a punts del litoral de Barcelona i sud de Girona, on Aemet ha activat l’avís groc per precipitacions que poden acumular més de 20 mm en una hora, demà de vesprada eixos ruixats aniran traslladant-se cap a les Illes Balears, on també estan en avís groc a comarques de l’est de Mallorca i Menorca.

A casa nostra les precipitacions que esperem seran molt insignificants i tan sols podran deixar algun ruixat un poc més important a l’extrem nord de Castelló, durant esta pròxima nit. No descartem que inclús demà i divendres puguem tindre alguna gota o tempesta per les comarques del sud de València I nord d’Alacant, però serà molt poca cosa si es produeix, que possiblement ni jo faça.

El més destacable la baixada de termòmetres que patirem el dijous i divendres on patirem una davallada de vora 6-8°C respecte a hui i deixant un ambient més suportable i inclús fred per la nit.

PREVISIÓ CAP DE SETMANA 🌤🍂🍁☀️🌡

MAPA SIMBOLS CAP DE SETMANA.

Però atents que el cap de setmana torna l’anticicló amb una massa d’aire més càlida que farà pujar els termòmetres de nou. L’oratge serà assolellat a tota la Façana Mediterrània i com he dit temperatures màximes i mínimes que tornaran a pujar i deixant valors màxims per damunt dels 30°C

I si no volíem caldo ara en tindrem dos!!! Els models per a la pròxima setmana asusten i també per al llarg termini, perquè ja podem confirmar que la setmana que ve manarà una configuració de ponent amb borrasques Atlàntiques que deixaran molta pluja a l’oest i nord peninsular, mentres nosaltres continuarem secant-nos i a més amb temperatures d’estiu que sembla que pot anar per a llarg.

Per a flipar!!!🤦🤦🤦

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando