Per Nando

29/09/2024

Que fred!!! Atents algunes precipitacions per al pròxim dimecres-dijous ☁️🌦🌧🍂🍁🍂🍁

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble.
Contactam i t’atendre personalment.
Nando, Meteopoble.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

La pròxima setmana tindrem el despejament d’una D.A.N.A cap al Mediterrani més occidental que portarà algunes pluges,que caldrà seguir quina extensió agafen.

Bon dia!!! Diumenge 29 de setembre del 2024, apunt estem d’acabar el mes i en general ha plogut més del que esperaven els models estacionals, però així i tot van ser tempestes molt localitzades que han deixat a la majoria de les comarques del sud amb precipitacions pràcticament inexistents.

Però bé!!! Mirem les seqüències del satèl·lit de les últimes 24 hores i pràcticament la nuvolositat ha estat inexistent llevat d’algunes precipitacions molt dèbils ahir per les Illes Balears i que no cal ni destacar. Hui tornarem a tindre un dia prou lliure de núvols i per tant sense conseqüències per a fer activitats a l’aire lliure.

MÀXIMES AHIR I MÍNIMES ACTUALS 🌡🌡⏬️⏬️🔵

FONT AVAMET

Baixada generalitzada del mercuri el dia d’ahir i que deixa un mapa menys rogenc al territori Valencià, però així i tot tenim casos puntuals on van superar els 26-27°C.

Com he dit els valors més alts van arribar fins als 27°C i es van donar a la població d’Oriola, 26°C a Sumacàrcer, Vilamarxant, Albatera o Callosa d’en Sarrià, més de 25°C a Benaguasil, L’Eliana, Manises, Anna, Crevillent, Coix o Requena entre altres.

FONT AVAMET

Buffff que frescoreta més bona direm la majoria, bé frescoreta i fred per l’interior del nostre territori com veieu al mapa elaborat per Avamet, on inclús tenim una temperatura localitzada per davall de zero.

Destacament els -0.5°C de El Toro, vora 0°C a Vilafranca, al voltant de 2°C a Bocairent, Ares del Maestrat, Casas Bajas o Vistabella del Maestrat, més de 3°C també a Agres, Xodos, La Pobla de Benifassà o Morella, però pràcticament tot l’interior les temperatures han quedat per davall dels 10°C i pròximes als 15°C per la zona litoral, es a dir, nit freda.

PREVISIÓ SETMANA 🌤☀️🌥

MAPA SÍMBOLS DEMÀ I DIMARTS
MAPA SINÒPTIC A PARTIR DE DIMECRES/DIJOUS

Situació d’estabilitat absoluta entre demà i dimarts a tota la Façana Mediterrània amb l’anticicló al damunt i que farà pujar els termòmetres al voltant dels 30°C, es a dir tornarà a fer calor, les mimimes també pujaran de manera destacada, sobretot pel litoral, encara que a l’interior continuarà fent frescor.

Atenció!!! Perquè entre dimecres-dijous, l’aproximació d’una D.A.N.A que quedarà situada més o menys pel Mediterrani occidental i Itàlia, farà que creixca la possibilitat de ruixats i tempestes, tant a les Illes Balears, Catalunya i el territori Valencià, però ja avisem que no parlarem de cap temporal, però caldrà seguir quina extensió i intensitat de les precipitacions ens volen mostrar els models meteorològics els pròxims dies. Això també comportarà una baixada del mercuri.

De cara el cap de de setmana pròxim sembla que torna la estabilitat amb l’entrada de l’anticicló, encara que podria ser una situació efímera, perquè els models van molt caòtics ( com es normal ) en el seu llarg plaç i amb possibilitat de que el Jeat Stream ( corrent en xorro) puga tindre més ondulacions amb noves entrades d’aire fred i amb possibilitat d’inestabilitat sobre la península Ibèrica, però això és ciència ficció i ja ho vorem la pròxima setmana.

FINS DEMÀ!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando