Per Nando

28/09/2024

Baixada de termòmetres, però atents i seguiment de la D.A.N.A per a la setmana que ve 👀👀🍁🍂🍂

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble.
Contactam i t’atendre personalment.

Nando, Meteopoble.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Baixada notable de les mínimes, però estem pendents per vore que ens vol fer la propera D.A.N.A per a la setmana que ve.

Bon dia!!! Dissabte 28 de setembre del 2024, comencem jornada parlant de la baixada de termòmetres que ens està deixant un matí prou fresquet a comparació de les últimes jornades,també en la previsió de hui ens farem ressò de la D.A.N.A que la pròxima setmana es despenjarà més o menys cap al Mediterrani i seguirem la seua evolució.

Primer que res mirem satèl·lit i poc tenim que dir quan son les 7 del matí i quan comença a clarejar el dia, poca nuvolositat ara mateixa cap als nostres caps, però son situacions de les que ja estem massa acostumats.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR I MÍNIMES ACTUALS 🌡🍂🍁⏬️🔵

FONT AVAMET

Ahir encara va fer calor cap a les nostres terres, però el termòmetre ja va baixar 5°C respecte al dijous, així i tot varem registrar temperatures per damunt dels 30°C a nombroses localitats del litoral, però sobretot de les comarques de la província d’Alacant.

Destaquem els vora 33°C d’Oriola, vora 32°C Alacant o Albatera, més de 31°C a Crevillent, La Vila Joiosa, Xixona, Oliva, Coix, Almenara, Albalat dels Sorells, entre moltes altres que varen pasar eixa xifra dels 30°C

FONT AVAMET

Les mimimes hui si que han baixat de valent respecte a l’última nit i deixa valors freds a l’interior del territori, a més també baixen de manera decidida entre 4-8°C per les comarques més centrals i del litoral.

Destaquem eixes mínimes més baixetes com els vora 3°C de Castielfabib, vora 4°C a El Toro o la Pobla de Benifassà, vora 5°C a Requena, Alpont, Castellfort, Sorita, Ares del Maestrat, Vistabella del Maestrat o Olocau del Rei.

PREVISIÓ CAP DE SETMANA 🍁🍂🌤

Bé, Oratge estable tant hui com demà i que no farà perillar la fira de Gandia, ni molts altres actes que tenim en diverses localitats tant del territori Valencià, Catalunya com les Illes Balears.

El que si que notarem eixa baixada del mercuri que farà tindre eixes màximes entre els 20-25°C a la majoria de localitats després d’eixa baixada del mercuri que també farà tindre les nits més fresquetes o inclús fredes per l’interior.

PREVISIÓ INICIS PRÒXIMA SETMANA ☀️☀️🌡🌡

La pròxima setmana començarà sense canvis en l’aspecte del cel i per tant el sol serà l’autèntic protagonista de la jornada deixant un inici de setmana amb estabilitat total.

Les temperatures tornaran a pujar a partir de dilluns i novament les màximes tornaran a enfilar-se per damunt del 30°C a molts indrets.

A partir de dimecres-dijous caldrà estar pendents per vore on va situant-se un nou despenjament d’un embossament d’aire fred, ara mateix els models el situen sobre Itàlia o el Mediterrani central i que amb el vent de llevant podrà portar algunes pluges al nostre territori a partir de dimecres. A més patiriem una nova baixada del mercuri i que deixaria un final de setmana més fresquet.

Caldrà seguir de ben aprop on acaben situant els models eixa D.A.N.A per a la pròxima setmana, perquè si la van acostant cap a nosaltres tindrem més inestabilitat i podríem parlar de pluges fortes.

A més els models veuen un principi d’octubre amb una atmosfera molt dinàmica i possibilitats de entrades d’aire fred en altura que vorem que ens porten cap a les nostres terres.

Com sempre eixe seguiment el farem des d’ací, però demà intentaré donar més informació de la D.A.N.A per vore si ens vol portar precipitacions importants a partir de dimecres-dijous o per contra serà Itàlia la gran beneficiada, tan sols esperem que Octubre es porte bé amb nosaltres, perquè estem secs.

FINS DEMÀ!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando