Per Nando

23/09/2024

Primera setmana de la tardor, però amb molta variabilitat tèrmica i ja vorem després.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble.
Contactam i t’atendre personalment.
Nando, Meteopoble.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Comencem la primera setmana de la tardor pendents tant de les màximes que es donaran a partir de dimecres, com també de la important baixada tèrmica per al cap de setmana.

Bon dia!!! Dilluns 23 de setembre del 2024, comencem la primera setmana de la tardor on sembla que tindrem menys feina meteorològicament parlant, després de deixar uns dies on les tempestes van regar bona part del Mediterrani occidental i els models encara que no parlaven de cap temporal de llevant, ens van tornar bojos fins l’últim moment amb les intensitats d’aquest episodi tempestuós.

Primer que res i com tots els matins ens dediquem a mirar el satèl·lit. Hui ens alcem amb nuvolositat i que encara pot deixar algun ruixat puntal, de cara a mitjan matí o migdia eixos núvols aniran trencant-se i deixaran pas al sol.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS 🌧🍁🍂

PRECIPITACIONS ÚLTIMES 24 HORES, FONT AVAMET
PRECIPITACIONS MES DE SETEMBRE, FONT AVAMET

Bé, ahir encara vàrem tindre alguns ruixats per les comarques del nord i que deixaven fins a 18 mm a Rossell, 17 mm a Xert, 14 mm Ares del Maestrat o Sant Mateu, 12 mm Almenara, Atzeneta del Maestrat o la Serra d’en Galceran, 10 mm Almansa o 8 mm a Tírig. Com veieu poca cosa, però que va sumant aç mapa en totes les precipitacions acumulades a Setembre.

Però com podeu comprovar al mapa, les pluges caigudes al mes de setembre destaquen sobretot a la província de Castelló on porten acumulats de més de 200 mm a comarques de la Plana Alta i Baixa, El Baix i Alt Maestrat o l’Alcalaten, després tenim rogles de les comarques de València i nord d’Alacant on també superem els 100 mm, però després també cal destacar que tenim llocs on apenes han caigut 5-10 mm com el Baix Vinalopó o el Baix Segura.

PREVISIÓ HUI I DEMÀ 🌤⛅️⛈️🍁

Bé, aspecte del cel prou núvol i que anirà deixant passar el sol a mesura que avance el matí, però de vesprada no descartem que puguen créixer núvols d’evolució que podran deixar alguna gota o ruixat poc important i a més, molt localitzat a les comarques del nord. Les temperatures entre hui i demà es mantindran prou paregudes i per tant les màximes ja comencen a picar, perquè de nou torna a fer calor.

Demà un dia molt paregut, però més enterbolit per núvols que avançaran per l’interior amb eixe règim de ponent que començarà a notar-se a bona part de la península.

PREVISIÓ A PARTIR DE DE DIMECRES I FINS DIVENDRES 🌤⛅️🌬🌡

MÀXIMES DIMECRES

A partir de dimecres el sol i la calor, més el vent de ponent seran els autèntics protagonistes de la setmana. Com he dit bona cosa de sol i màximes que estaran compreses al voltant dels 30°C a bona part del Mediterrani, però que amb el vent de ponent podrà disparar el mercuri fins als 35° a les comarques centrals i de la costa a la província de València. És a dir farà calor d’estiu.

CAP DE SETMANA PRÒXIM I TENDÈNCIES 🍁🌧🌤⛅️🌡⏬️🔵

La previsió per al cap de setmana pròxim es la important baixada de termòmetres, gràcies a l’entrada d’una llengua d’aire fred que farà desplomarse els termòmetres entre 5-10°C. Podem tindre també núvols sense més importància o que com a molt podran deixar alguna gota molt puntual.

Les tendències per a la pròxima setmana tampoc ens treuen res en clar, perquè podríem continuar amb oratge estable i màximes que novament podrien anar cap amunt, però com he dit no està gens clar, perquè qualsevol moviment de l’anticicló cap al nord podria portar aire fred cap a nosaltres i per tant inestabilitat. Això ja anirem esbrinant-ho durant aquesta setmana.

FINS DEMÀ!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando