Per Nando

18/09/2024

Quines tempestes!!! Atenció les pròximes hores i demà ⛈️🌧🌪🍂

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo, Última hora

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble.
Contactam i t’atendre personalment.
Nando, Meteopoble.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA:⛈️🍁🍁⛈️🌦

Tempestes molt intenses ara mateix en algunes comarques litorals Mediterrànies, però la situació continuarà força inestable les properes hores i dies.

Bon dia!!! Dimecres 18 de setembre del 2024, expectants estem amb les fortes tempestes que ja s’han produït les últimes hores cap a les nostres terres de més al litoral nord i que ara de seguida repassarem amb els últims registres, però açò li queda corda i tant les pròximes hores, com els pròxims dies, la inestabilitat acusada continuarà i s’extendra, com també vorem en les previsions.

Primer que res mirem satèl·lit i radar i mentres cap al sud del territori Valencià està ras, cap al nord ho tenim ben núvol i tenim bons nuclis de tempesta que afecten punts del litoral de la província de Castelló i punts del litoral del nord de la província de València i la part nord-est de l’illa de Mallorca. La nuvolositat anirà a més les pròximes hores i acabarà per ennuvolar-se pràcticament a tot el territori.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS 🌧⛈️🍂

FONT AVAMET

Ací tenim els últims registres de pluges desde pràcticament anit, fins les 5 de la matinada, les dades son provisionals perquè queden molts dies de pluja que anirem acumulant pràcticament tot el territori Valencià, part de Catalunya i inclòs les Illes Balears.

De moment destaquem els 93 mm caiguts a Xert, 74 mm a Sant Mateu, 65 mm a Benicarló, 61 a Sant Magdalena de Polpis, 58 mm a Borriana, 48 mm a Peníscola, 41 mm a L’Alcora, 38 mm a les Coves de Vinromà, 34 mm a Cervera del Maestre o Castelló de la Plana o els 26 mm de Torreblanca.

PREVISIÓ HUI⛈️🍂🌦

Hui dia força inestable cap a les comarques del nord, es a dir província de Tarragona, Castelló i nord de València, però anirà baixant cap al sud durant les pròximes hores i afectarà també punts de les comarques litorals del sud de València i nord d’Alacant, amb tempestes intenses que podran deixar fins a 20 mm en una hora. De vesprada les tronades creixeran per l’interior i podran afectar de manera localitzada punts de les comarques centrals i interiors nord de València i Castelló.

PREVISIÓ DEMÀ ⛈️🌧🌪🍂

Demà segons Meteopoble encara serà més inestable que hui i podem tindre algunes tempestes fortes de bon matí per les zones més litorals, però serà de vesprada quan els nuclis més potents de tempesta podran començar a créixer per qualsevol indret i podrem tindre tempestes molt fortes i inclús que poden anar acompanyades de granís i deixar molta pluja en poc de temps. Com he dit demà les tempestes seran generals i localment fortes o molt fortes.

Aemet decreta per a demà a la província de València, Castelló, nord d’Alacant i sud de Tarragona en avís groc, però no descarte que eixe avís puga créixer d’importància i a més fer-se més extensible.

PREVISIÓ PRÒXIMS DIES I PRÒXIMA SETMANA 🌦⛈️🌧🌪🍂

Tant divendres, com dissabte, com diumenge la situació continuarà força inestable al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears amb tempestes que sobretot de vesprada agranaran amb força bona part de les nostres comarques, per tant la situació no millorarà durant el que queda de setmana i les tempestes continuaran descarregant amb força en les nostres zones i podran vindre acompanyades de pedra.

Però la cosa no acaba ací i la pròxima setmana continuarem amb tempestes a causa de l’aire fred en altura, però que podrien anar a més de la mà d’una nova D.A.N.A que podrà tornar a despenjar-se cara la península a partir de dimarts-dimecres i deixar molta inestabilitat novament cap a les nostres terres.

Com veieu poca avorrició tenim a Meteopoble estos dies, encara que no parlem de cap temporal com he vist en algun lloc, dia a dia les tempestes podran anar banyant bona part de les nostres comarques, però com també vaig dient, atenció perquè podran ser molt fortes i anar acompanyades de pedra i de moment açò va per a dies 😅🌦⛈️🌪🍂🌧⛈️🌪

SEGUIMEEEEEEENT!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando