Per Nando

16/09/2024

🔴Última hora!!! Demà comença una situació retrògrada que portarà tempestes molt intenses.🌧⚡️🌪

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo, Última hora

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble.
Contactam i t’atendre personalment.
Nando, Meteopoble.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

La situació aquesta setmana serà de seguiment meteorològic sobretot a últimes hores de dimarts. Atenció perquè tindrem tempestes molt intenses que inclús podran ser torrencials.

Bon dia!!! Dilluns 16 de setembre del 2024, comencem setmana i comencem segon quinzena del mes, molt pendents de la situació meteorològica que es donarà cap a les nostres terres amb un nou patró atmosfèric que farà créixer la possibilitat de precipitacions cap a la Mediterrània.

Primer que res mirem al satèl·lit i de moment no s’observen canvis al satèl·lit cap a la península ibèrica, però ja podem observar eixa borrasca que ara mateix se situa sobre Bucarest, Croàcia, Sèrbia o Hongria i que a partir de demà començarà la seua retrogresio cap a les nostres terres i per tant començarà q donar més inestabilitat.

PREVISIÓ DEMÀ, COMENCEN ELS CANVIS🌦⛅️🌦⛅️⚡️

Demà començarem la jornada prou tranquila, encara que a mitjan matí ja podran donar-se algunes pluges pel litoral de la província d’Alacant, de vesprada inclús no descartem que puguen créixer les primeres tempestes per les comarques del sud de València i nord d’Alacant.

Serà ja de cara la nit quan les tronades puguen créixer amb més energia davant les nostres costes, sobretot davant de les costes del sud de Catalunya i la província de Castelló i deixar els primers aiguats que podran ser molt intensos.

ATENCIÓ A PARTIR DE DIMECRES ⛈️🍂🍁🌪🌧⛈️⚡️

La situació més inestable l’esperem a partir de dimecres que serà quan l’embossament d’aire fred el tindrem més aprop de nosaltres amb un Anticicló cap al nord d’Europa i que afavorirà l’entrada del llevant.

No parlem de cap llevantada de llibre ni de cap situació excepcional, perquè per a ser-ho caldria que ens trobarem l’embossament d’aire fred sobre el nord d’Àfrica i l’anticicló sobre França on els dos canalitzarien eixe llevant amb més persistència, per tant no son veritats alguns titulars que he llegit per ahi.

Però bé!!! Aquest és el mapa de símbols a partir de dimecres i mínim fins el cap de setmana inclòs, on la situació meteorològica estarà ben rebolicada i tindrem prou inestabilitat per a que puguen créixer tempestes a qualsevol hora i ser localment fortes o molt fortes o inclús torrencials, no seran tempestes que es queden massa hores estàtiques com en un episodi de Gota Freda de llibre, però aniran caient ací i allà amb més possibilitats a Catalunya i el territori Valencià, deixant més al marge les Illes Balears.

Com he dit atenció, perquè les tempestes podran ser molt intenses i afectar sobretot les zones més litorals i prelitorals, però també afectaran punts de l’interior.

Desde Meteopoble demà començarem amb els avisos actualitzats d’Aemet i vorem si nosaltres intentem també actualitzar algun, però ja avisem que el nou patró atmosfèric farà traure el paraigües per fi a molts Valencians i a molts Catalans, durant pràcticament tota la setmana.

Així que ara Meteopoble a treballar de valent, però sobretot a fer seguimeeeeeeent de la inmimnent nova situació meteorològica 🌧⚡️⛈️🍂🍁🌪

FINS DEMÀ.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando