Per Nando

15/09/2024

ACTUALITZACIÓ D.A.N.A: Atenció perquè la inestabilitat creixerà a partir de dimarts amb tempestes molt fortes.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble.
Contactam i t’atendre personalment.
Nando, Meteopoble.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

A partir de dimarts començarà a inestabilitzar-se l’oratge amb tempestes fortes, però serà dimecres i dijous quan les pluges i tronades podran ser localment molt fortes o inclús torrencials.

Bon dia!!! Diumenge 15 de setembre del 2024, ens alcem novament amb fresqueta, que dona gust no tindre que suportar eixes nits càlides i bascoses que ens estem acostumant ja pràcticament durant tots els estius. La veritat es, que esta baixada del termòmetre ens ha vingut molt bé, per a recordar que l’estiu va acabant-se i jo molt que me’n alegre, perquè com he dit barbaritats de vegades, es una estació que odíe i tinc menys ganes de fer coses que a la tardor, que es quan me se dispara i torne a ser superactiu.

Però, fora rotllos, veiem com tots els matins com tenim l’aspecte del cel cap al nostre territori, mirant per la finestra i observant el satèl·lit ho veiem ben clar que tan sols tenim algun núvol decoratiu i l’aspecte del cel està pràcticament net. Entre hui i demà continuarem amb oratge estable i pujada de màximes a vora 30°C, però serà dimarts quan començe a rebolicar-se tot.

CANVIS DIMARTS, PRIMERES PLUGES I TEMPESTES 🌦⛅️🍂🍁

Dimarts començarà la festa. Atenció perquè començarem el dia amb sol, però de cara la vesprada les pluges i tempestes podran aparèixer per les comarques litorals i centrals sobretot del territori Valencià, que es on el llevant incidirà més cap a les nostres costes. Tot això gràcies a la D.A.N.A retrògrada que començarà acostar-se pel Mediterrani cara a nosaltres. Com he dit, tindrem precipitacions i tempestes de cara la vesprada i que podran ser localment fortes. A més les temperatures màximes baixaran de nou al voltant de 5-6°C i deixant un ambient fresquet.

ELS CANVIS MÉS IMPORTANTS A PARTIR DE DIMECRES 👀⛈️⚡️🌪🌦⛅️🍂🍁

EMBOSSAMENT D’AIRE FRED A PARTIR DE DIMECRES

Atenció!!! Perquè encara que la D.A.N.A se’ns acostarà d’Itàlia cap a nosaltres pel nord-est peninsular entre dimecres-dijous i per tant no serà la típica gota freda que es fica pel nord d’Algèria i que sol ser perillosa al territori Valencià, les precipitacions i tempestes a partir de dimecres podran ser molt intenses o torrencials a molts punts del nostre territori i Catalunya.

MAPA SÍMBOLS DIMECRES-DIJOUS

Com veieu entre dimecres-dijous les tempestes podran fer acte de presència al territori Valencià i Catalunya sobretot. Seran tempestes que podran fer acte de presència a qualsevol hora i que junt amb el vent allevantat i amb certa humitat en superfície, podrà afavorir que aquestes pluges i tempestes puguen ser localment fortes o molt fortes o inclús torrencials.

Una situació que continuarà també durant el cap de setmana pròxim i possiblement inicis de l’altra, perquè la D.A.N.A continuarà bambant per la península Ibèrica i per tant la inestabilitat continuarà cap a les nostres terres.

Caldrà vore si l’anticicló baixa un poc més al sud, sobre França més o menys, perquè això possiblement podria fer baixar eixa Gota Freda també cap al sud i per tant si que podríem catalogar un possible temporal de Gota freda.

Però, sense ser-ho, la pròxima setmana plourà de valent a molts indrets, per tant desde Meteopoble la feina la tenim assegurada. Me seguireu? Se segur que si…….

Divertiment del bo i Seguimeeeeeeent!!!🍁🍂⛅️🌦🌪⚡️⛈️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando