Per Nando

14/09/2024

Atenció!!!! Confirmem un nou episodi de D.A.N.A que afectarà amb precipitacions molt fortes sobretot al Mediterrani.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble.
Contactam i t’atendre personalment.

Nando, Meteopoble.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

A partir de dimarts l’accentuació del llevant i un embossament d’aire fred retrògrad condicionaran l’oratge amb pluges i tempestes que podran ser molt fortes i persistents en alguns sectors del Mediterrani.

Bon dia!!! Dissabte 14 de setembre del 2024, com fa uns dies anem dient, estem molt pendents del canvi d’oratge que patirem la pròxima setmana amb noves precipitacions que afectaran molt punts del Mediterrani i que amb les previsions de Meteopoble anirem veient quines zones seran les més afectades.

Primer que res i hui com es dissabte ens alcem un poquet més tard per a fer les previsions i quan son les 7 del matí mirem al cel i al satèl·lit i comença a clarejar el dia sense apenes nuvolositat. Una situació que pràcticament ens acompanyarà durant tot el cap de setmana.

FA FRED!!!🔵⏬️🍁

FONT AVAMET.

Quines mínimes més bones per a ser setembre, primera nit que hem tingut que tancar finestres i inclús tapar-se amb el llençol, però a les comarques de l’interior nord del territori Valencià inclús hauran necessitat la manta.

Destaquem les més fredes i que com he dit s’han donat a l’interior nord del nostre territori amb valors negatius de fins -0.3 °C a Vilafranca ( Pla de Mossorro ) o El Toro, 0°C al Polígon d’Aiora, 0,6°C a Ares del Maestrat, 1,9°C a Morella entre altres, però és que a les comarques més centrals i inclús litorals els valors s’han quedat al voltant dels 10-15°C i tan sols han aplegat fins als 20°C de mínima al sud d’Alacant.

PERÒ…..ANEM A PARLAR DELS CANVIS, D.A.N.A MEDITERRÀNIA A LA VISTA ⛈️🌪⚡️🍂🍁

MAPA SINÒPTIC PRÒXIMA SETMANA.
ACUMULATS EUROPEU PRÒXIMA SETMANA.

Es confirmem els canvis importants a partir de dimarts i que amb l’ascens de l’anticicló cap a les Illes Britàniques o Centre-Europa farà que una D.A.N.A situada per Grècia més o menys retrocedira cap a nosaltres i afavorirà una inestabilització de la situació meteorològica cap a les nostres terres amb possibilitat de pluges i tempestes que podran ser molt fortes.

Les condicions amb vents allevantats que es podran donar en alguns sectors del Mediterrani ens fan pensar a Meteopoble que les pluges podran ser molt importants, però ara mateixa amb la ubicació actual que ens mostren els models meteorològics de la D.A.N.A la situació més inestable es podria donar a la província de Castelló i Catalunya on les precipitacions inclús podrien ser persistents i torrencials, desde el dimarts mateix.

Caldrà seguir minut a minut per vore on van moguent els models meteorològics eixa Gota Freda, perquè si l’anticicló s’acaba axatant un poc més al sud d’Europa, podrà desplaçar també eixe embossament d’aire fred cap al sud i desplaçar la grossa de precipitacions també cap a terres més necessitades del territori Valencià, de totes maneres sembla que l’empitjorament serà general a tota la Façana Mediterrània.

Per tant i com sempre dic anem a estar molt pendents i vigilant amb 4 ulls l’evolució d’aquest nou episodi de D.A.N.A que pot complicar i molt l’oratge la setmana vinent.

SEGUIMEEEEEEENT…..

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando