Per Nando

13/09/2024

Atenció!!! Nova D.A.N.A per a la pròxima setmana que se’ns pot acostar pel Mediterrani 👀🌪🌧🍁🍂

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble.
Contactam i t’atendre personalment.


Nando, Meteopoble.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Molt pendents dels models meteorològics per a la setmana vinent perquè van confirmant un nou episodi de D.A.N.A que podrà portar pluges intenses al Mediterrani.

Bon dia!!! Divendres 13 de setembre del 2024, amb els ulls ben oberts ens alcem hui i mirant molt de prop els models meteorològics per a la pròxima setmana, perquè comencen a intuir un embossament d’aire fred que se’ns acostaria cap a nosaltres per l’est i podrà donar molt de joc i que ara després vorem amb els mapes corresponents.

De moment hui i com tots els dies el primer que fem és mirar al satèl·lit i radar i tenim l’aspecte del cel prou núvol i inclús com estava previst hem tingut algunes precipitacions pel sud del territori Valencià i les Illes Balears. Destaquem d’aquestes precipitacions els 21 mm de Vilallonga, 15 mm a la Vall de L’aguar o els 5 mm de Benigembla.

PREVISIÓ HUI I CAP DE SETMANA 🔵⏬️🌦⛅️🌤🍁🍂

MAPA SIMBOLS
VARIACIÓ MÀXIMES.

Important baixada de temperatures màximes la que patirem hui respecte al dia d’ahir i que ens deixarà valors al voltant dels 20°C. A més i com veieu al mapa de simbols hui pot deixar caure alguna gota pel litoral i prelitoral del sud de València I nord d’Alacant i també cap a les Illes de Mallorca I Eivissa.

Demà i diumenge tindrem menys núvols i començaran a recuperar-se les temperatures màximes on diumenge ja tindrem valors propers als 30°C, encara que les mínimes ja es resentiran.

MOLTA ATENCIÓ A LA PRÒXIMA SETMANA, D.A.N.A AMB POSSIBLE EPISODI MOLT INESTABLE 👀👀🌪⛈️⛈️⛈️🍁🍂

EVOLUCIÓ D.A.N.A PRÒXIMA SETMANA.

La pròxima setmana, es a dir dilluns la l començarem amb sol i calor, però ATENCIÓ!!! Perquè l’anticicló començarà ascendir cap a les Illes Britàniques i centre i nord d’Europa i això afavorirà que la D.A.N.A situada sobre els països de l’est vindrà ràpidament cap a nosaltres entre dimarts i dijous i afavorint una ràpida inestabilització de la situació meteorològica amb vents allevantats.

MAPA ACUMULATS PRECIPITACIONS PRÒXIMA SETMANA.

La situació per a la pròxima setmana va agafant molta força i per tant caldrà anar seguint si eixa D.A.N.A ens entra més cap al nord del Mediterrani o baixa més cap al sud. Ara mateixa amb el moviment que planteja el model Europeu i el model Americà entre dimarts i dijous podríem patir un episodi de Gota Freda que podria afectar pràcticament tota la zona Mediterrània, però amb més força cap a la meitad nord del territori Valencià i Catalunya, encara que les pluges podran caure amb força també cap al sud.

A hores d’ara la situació de la pròxima setmana sembla que podria acabar donant un temporal de pluges a casa nostra i caldrà seguir-ho de prop, perquè si eixa D.A.N.A baixa un poc més al sud podria donar una situació prou perillosa cap a les nostres terres, sobretot a les nostres terres que tanta fa eixa pluja.

SEGUIMEEEEEEENT!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando