Per Nando

12/09/2024

Les tendències aposten per un embossament d’aire fred retrògrad amb certa inestabilitat per a la pròxima setmana🌧☁️⛈️🍂🍁

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble.
Contactam i t’atendre personalment.


NANDO,
METEOPOBLE.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA: ⛈️🍁🍁⛈️🌦

A partir de hui ens centrem en l’important davallada de termòmetres de demà, però sobretot de les tendències per a la setmana que ve amb un possible embossament retrògrad que ens podria afectar.

Bon dia!!! Dijous 12 de setembre del 2024, en general pluges molt localitzades les d’ahir i esta nit com ara després vorem, però a Meteopoble ens estem fixant amb els ulls ben oberts en el que pot passar la setmana que ve observant les últimes eixides dels models meteorològics.

Doncs bé, son les 3:30 de la matinada mirant satèl·lit i radar podem observar eixa tronada que afectava ahir per l’interior d’Alacant i està nit i matinada a les comarques centrals, tant i com vàrem dir ahir a les previsions, en general tempestes molt locals. Ara mateixa tenim nuvolositat prou abundant i inclús algunes tempestes al nord-est Català i que hui també afectaran aquella zona i les Illes Balears, però també coses molt locals.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS ☁️🌧

FONT AVAMET.

Com veieu al mapa elaborat per Avamet poca cosa tenim que destacar en quan a precipitacions, això sí, ahir una trompada forta afectava a Beneixama i que ací no reflexa al mapa, va deixar fins a 34 mm en mitja hora i anegant carrers. També destaquem els 18 mm d’esta nit a Sueca, 12 mm a Sollana o Cullera, 8 mm a València i els 4 mm de Favara o Oliva.

Com heu vist molt poca cosa, però més val això que res i mirant el futur ens està alegrant la vista com ara després veurem.

PREVISIÓ DEMÀ I CAP DE SETMANA 🔵⏬️⛅️🌤🌦

ANOMALIES TÈRMIQUES A PARTIR DE DEMÀ.
VARIACIÓ MÀXIMES DEMÀ.
MAPA SIMBOLS DEMÀ I CAP DE SETMANA.

Be, xe que boooo, demà els termòmetres patiran una davallada de inclús més de 10°C a les províncies de València i Alacant i on hui aplegarem vora els 30°C, demà quedarem al voltant dels 20°C, una autèntica meravella que ens deixarà les primeres nits inclús fredes per l’interior amb mínimes que podrien quedar al voltant dels 10°C

L’oratge estable predominara durant el cap de setmana, encara que demà de matí tenim la possibilitat d’algun ruixat molt localitzat per la meitad sud del territori Valencià i punts de les Illes, però en general cap de setmana estable i temperatures més que agradables o inclús fresquetes amb eixa baixada , encara que diumenge tornaran a muntar les màximes al voltant dels 30°C, però amb mínimes que ja no quedaran tan altes i amb perspectives que tornen a baixar la pròxima setmana.

ATENCIÓ A LES TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA!!!🔵🌧☁️⛈️

TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA.
ACUMULATS EUROPEU PRÒXIMA SETMANA.

Emocionats amb els mapes que comencen a insinuar els 2 grans models meteorològics com son l’Europeu i el model Americà per a la pròxima setmana. Els 2 ara mateixa aposten pel despenjament d’una D.A.N.A cap als paisos de l’est i que amb l’ascens de l’anticicló cap a les Illes Britàniques podria fer que eixe embossament vinguera cap a casa nostra de forma retrògrada i amb vents humits i portar una situació de pluges a bona part de la Façana Mediterrània.

Tot açò és tan bonic, perquè és un patró atmosfèric que sol portar pluges quantioses al Mediterrani, però de moment ho contem amb peus de plom perquè ni nosaltres ens refiem massa en els models davant la maledicció que portem arrastrant sobretot al territori Valencià.

Però amb les últimes eixides, a partir de dimarts pròxim, començaria una possible inestabilització de l’oratge amb aport de vent humit i les primeres pluges per zones litorals i prelitorals. Situació que aniria empitjorant al llarg de la setmana amb eixe acostament de la D.A.N.A pel Mediterrani i que ja vorem on acaba col·locant-se.

Hui tindrem noves eixides i per tant Meteopoble les analitzarà per contar-vos demà com evolucionen eixes tendències que de moment son favorables a vore ploure la pròxima setmana cap a les nostres terres.

SEGUIMEEEEEEENT!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando