Per Nando

11/09/2024

Canvis!!! Important baixada de termòmetres i tendències que caldrà vigilar amb molta atenció 👀🍁🍂🌦⛈️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de  previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble.
Contactam i t’atendre personalment.


NANDO, METEOPOBLE.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA: ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Algunes precipitacions el dia de hui i important baixada de temperatures a partir de divendres, però atenció al moviment de l’anticicló la pròxima setmana i les diferents masses d’aire.

Bon dia!!! Dimecres 11 de setembre i estem pendents de les precipitacions que es podran donar entre hui i demà en algunes comarques com ara després veurem, però també pendents de la baixada de termòmetres del proper divendres, però sobretot comencem a vigilar les possibles tendències que insinuen els models meteorològics per a la setmana que ve.

Primer que res i quan son les 4 de la matinada, podem observar el satèl·lit poca nuvolositat per la Façana Mediterrània, però poca cosa de moment, serà a partir d’aquesta vesprada quan els núvols vagen a més i puguen donar els primers ruixats en alguns sectors reduïts.

PREVISIÓ HUI I DEMÀ ⛅️🌦⛈️🍁

Com fa dies anem dient, el pas d’un xicotet embossament d’aire fred pel sud farà créixer la inestabilitat esta vesprada i nit i demà, deixant ruixats irregulars primer per les comarques centrals, es a dir sud de València i nord d’Alacant i que avançaran per l’interior en forma de tempesta, aquesta nit la possibilitat més alta la tenen pel litoral del golf de València, però en general pluges molt localitzades i que no donaran massa de si. Així i tot Aemet ha activat l’avís groc per precipitacions de fins a 20 mm en una hora per a esta nit i matinada al golf de València per que existeix la possibilitat d’alguna tempesta forta per eixa zona.

Demà la possibilitat de ruixats es trasllada cap al nord-est de Catalunya i les Illes Balears, però desde Meteopoble ja hem avisat que no esperem gran cosa d’aquesta situació.

PREVISIÓ FINALS DE SETMANA 🌤🔵⏬️🍂

ANOMALIES TÈRMIQUES PREVISTES DIVENDRES

Com fa dies anem anunciant davallada important de les temperatures a partir de divendres i que ens deixarà uns dies fresquets i amb anomalies tèrmiques per davall del que es habitual per a esta època, però Meteopoble d’açò si que no es queixa gens, perquè la fresqueta sempre és benvinguda a esta casa.

Pràcticament el divendres i durant tot el cap de setmana predominara l’oratge estable i assolellat amb alguns núvols sense massa importància i que podrien deixar alguna gota pel sud el divendres, però en general el cap de setmana serà estable i amb el sol com a protagonista. A partir de diumenge munten un poc les temperatures, però és mantindran en valors prou agradables pel dia i fresquets per les nits.

POSSIBLES TENDÈNCIES ACTUALITZADES PRÒXIMA SETMANA 👀🍁🍂☁️🌧⛈️

Model Europeu.

Model Americà.

Bé, animats i distrets estem observant les possibles tendències per a la pròxima setmana, perquè si les pròximes 48 hores els models confirmen eixe ascens del ponent anticicló cap les Illes Britàniques la setmana, que ve, podríem parlar de que les anomalies tèrmiques per davall de l’habitual per a esta època continuarien a bona part de la península Ibèrica, sobretot cap al Mediterrani.

Però a més de tindre una possible setmana pròxima prou fresca pel vent de llevant, també caldrà estar molt pendents perquè la possibilitat de que eixe Anticiclò desvie les masses d’aire fred en altura cap a la península creix en possibilitats i per tant la pròxima setmana podríem parlar de més inestabilitat del que ens diuen les previsions setmanals d’Aemet.

La situació no està confirmada, però tant model Americà com model Europeu van de la mà per a moure les peces i que si acaben ficant-se els diferents centres d’acció en lloc adequat, podríem tindre divertiment del bo.

Per tant anem a estar vigilant del que puga succeir la setmana que ve i desde Meteopoble anirem actualitzant tots els dies, però ara mateixa els models ens mostren un canvi de patró amb més fresca i vorem si la pròxima setmana amb precipitacions més generals.🍁🍂🌦☁️🌧⛈️

SEGUIMEEEEEEENT!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando