Per Nando

10/09/2024

Atents!!! Demà algunes pluges, però pendents de la important baixada de termòmetres el divendres 🌧🔵⏬️🍂🍁

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble.
Contactam i t’atendre personalment.


NANDO, METEOPOBLE.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA: ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Demà el pas d’una xicoteta D.A.N.A portarà algunes precipitacions cap a la meitad sud del territori Valencià, però estarem també pendents de la important baixada dels termòmetres a partir de divendres.

Bon dia!!! Dimarts 10 de setembre del 2024, estem molt pendents del canvi d’oratge que notarem demà sobretot cap a les comarques del sud pel pas d’una xicoteta D.A.N.A, però també molt pendents de la important baixada de temperatures que ens farà almenys tapar-se de cara la nit a partir de dijous-divendres, tot açò ho vorem ara després amb mapes.

Però ara i com tots els dies mirem allà dalt a les seqüències del satèl·lit EUMETSAT i que no ens mostren massa moviment atmosfèric cap a les nostres terres i per tant ens alcem amb cel pràcticament sense cap núvol a l’Arc Mediterrani, però a partir d’esta vesprada-nit la nuvolositat anirà a més cap a les comarques del sud de València i nord d’Alacant ( DIÀNIA ) sense descartar que es puga produir algun ruixat.

PREVISIÓ ENTRE DEMÀ I DIJOUS🌦⛈️🌧🌤⛅️🍂

DESPLAÇAMENT EMBOSSAMENT D’AIRE FRED ENTRE HUI I DEMÀ.
MAPA SIMBOLS DEMÀ I DIJOUS.

El xicotet embossament d’aire fred que vindrà per l’oest i creuarà pel sud peninsular farà que entre demà i dijous tinguem un dies més ennuvolats. Demà la possibilitat de ruixats també es concentra a les comarques del sud de València i nord d’Alacant, encara que no esperem gran cosa, però en algun moment del dia pot caure alguna gota o inclús alguna tempesta localitzada.

Dijous sembla que la possibilitat de ruixats es trasllada més cap al nord-est Català i les Illes Balears, però com he dit abans no seran coses massa destacables.

PREVISIÓ DIVENDRES I CAP DE SETMANA 🌤⛅️🍂🍁⏬️🔵

ANOMALIES TÈRMIQUES ENTRE DIVENDRES-DIUMENGE.
MAPA SÍMBOLS DIVENDRES-CAP DE SETMANA.

A partir de divendres el més important serà la baixada de termòmetres d’uns 10°C tant en les màximes com en les mimimes. Una massa freda ens afectarà desde el nord peninsular i farà que es produeixca eixa baixada dràstica de les temperatures deixant valors màxims al voltant dels 20°C i inclús mínimes per davall dels 15°C a les comarques interiors.

Esperem un cap de setmana on pràcticament predominara l’estabilitat, però sense descartar que poguera caure alguna gota pel litoral sud del territori Valencià, si ho fa serien coses anecdòtiques. A partir de diumenge les temperatures aniran cap amunt altra vegada.

TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA 🍁🌦🍂⛅️🌤🌧

Model Americà.

Model Europeu.

Tendències molt difuses per a la propera setmana a la Façana Mediterrània, perquè mentre el model Americà aposta per una situació prou inestable amb l’ascens de l’anticicló cap a les Britàniques i afavorint l’entrada del llevant més aire fred en altura que comportaria una inestabilització prou important. El model Europeu aposta per un Anticicló damunt dels nostres caps que propiciara un oratge estable i amb temperatures prou càlides.

Vorem com evolucionen els models meteorològics en les pròximes eixides, però els models estacionals veuen unes pròximes setmanes prou càlides i seques, per tant vorem si estes eixides del model Americà son efímeres o no……

Siga com siga els models estacionals també fallen i hui Meteopoble es fixarà en tots els models meteorològics i demà informarem per vore si deveres la pròxima setmana tenim més moviment del bo i la D.A.N.A que envia el model Europeu cap al país Italià ens la recula cap a nosaltres.

FINS DEMÀ.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando