Per Nando

8/09/2024

Atents tempestes fortes el dia de hui, però vigilem la xicoteta D.A.N.A del pròxim dimecres 👀⛈️🌦🌧🍂🍁

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble. Contactam i t’atendre personalment.

NANDO,METEOPOBLE.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA: ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Precipitacions dèbils que afecten desde bon matí i que podran deixar alguna tempesta forta sobretot al nord, però atenció al dimecres amb el pas d’una xicoteta D.A.N.A.

Bon dia, diumenge 8 de setembre del 2024, comencem el dia, però ho fem amb una imatge dels Pirineus Aragonesos on els últims dies ha plogut de valent, bé els últims dies no….perquè pràcticament porten un any ben humit per aquella zona, mentres ací baix al sud la sequera continua amb moltíssima força.

Però bé, quan son les 7 de la matinada de hui diumenge, el primer que fem és mirar satèl·lit i radar de les últimes 12 hores i ens podem fixar com finalment esta nit ha començat a creuar eixa línia d’inestabilitat que ha deixat plugims inapreciables pràcticament a tot el territori Valencià, però com estava previst ho ha fet i ho esta fent amb més contundència al territori Català.

PREVISIÓ HUI I PRÒXIMS DIES 🌧🌦🌤

Comencem el dia prou núvol i encara amb possibilitat d’algun plugim a terres del sud del territori Valencià i sense descartar la formació d’alguna tempesta per la vesprada per les muntanyes d’Alacant, però la tendència és anar eixint el sol al llarg de la jornada. On esperem l’oratge més inestable i amb avisos inclosos es al litoral sud de Catalunya i les Illes Balears on les tempestes podran ser fortes fins la vesprada on la tendència és anar millorant també.

A partir de demà l’oratge s’estabilitza a tota la Façana Mediterrània a l’espera del pas d’una xicoteta D.A.N.A que farà baixar les temperatures i portarà algunes precipitacions.

NOUS CANVIS PER A DIMECRES⛈️🍂🍁🌧🌦

D.A.N.A AL SUD PER AL PROPER DIMECRES.
POSSIBILITAT DE PLUGES DIMECRES

Bé, estarem molt pendents per vore l’evolució d’eixa xicoteta D.A.N.A que sembla que travessarà la península i acabarà situant-se entre el sud del territori Valencià i el nord d’Àfrica i que farà que novament la inestabilitat vaja a més cap a les nostres terres el proper dimecres

Segons els últims models el dimecres podrà ser un dia prou rebolicat amb pluges i tempestes sobretot a les comarques del sud del territori Valencià, encara que també sembla que serà un episodi inestable molt ràpid i dijous tornarà pràcticament l’estabilitat a les nostres terres.

ANOMALIES TÈRMIQUES A 850HPA A PARTIR DE DIMECRES.

A més a partir de dimecres sembla que iniciarem un important descens tèrmic que farà baixar els termòmetres fins a 10°C per a finals de setmana i per tant nosaltres agraïts per eixa suavització dels termòmetres, encara que sembla que l’estabilitat predominara també durant el proper cap de setmana.

De moment els ulls de Meteopoble no visualitzen cap temporal important de pluges generals i generoses en forma de Gota Freda cap a les nostres terres ni a curt ni a llarg termini i per tant continuem esperant. Això si, però observant les tempestes del proper dimecres que ens pot deixar eixa xicoteta D.A.N.A.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando