Per Nando

7/09/2024

Demà noves pluges i tempestes i atenció, dimecres vaguada⛈️🌦⚡️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats


METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.



Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble. Contactam i t’atendre personalment.

Nando, Meteopoble.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Hui el dia serà prou tranquil en general , però demà tornen les tempestes i atenció al dimecres que una vaguada complicarà l’oratge amb noves tempestes fortes.

Bon dia!! Dissabte 7 de setembre del 2024, situació més tranquila les últimes hores, encara que aquesta nit també han gaudit de les tempestes fortes a la part de més al nord-est de Catalunya. La D.A.N.A situada al nord encara afavoreix eixa inestabilitat per la zona Catalana.

Però bé, mirem satèl·lit i ahi mateixa podem comprovar eixe nucli de tempestes que afectava la passada nit per Catalunya, però ara mateixa observem que bona part de la Façana Mediterrània es troba lliure de núvols i aixi continuarà durant tota la jornada, però atents, perquè demà tenim canvis.

PREVISIÓ I AVISOS PER A DEMÀ 🌦⛈️⚡️

Demà ens creuarà una línia d’inestabilitat que farà que novament tinguem desde bon matí alguns ruixats dèbils per l’interior del territori Valencià, però que aniran agafant força en el seu desplaçament de cara a migdia i podran donar tempestes fortes o molt fortes al extrem nord de Castelló, sud-est de Catalunya i les Illes Balears. De vesprada no descartem també alguna tempesta que podrà ser forta per la província d’Alacant.

Aemet ha activat per a demà l’avís groc per pluges a les Illes Balears i litoral sud de Catalunya per precipitacions que poden deixar acumulats entre 20-30 mm en una hora i avís taronja al litoral nord de Tarragona per acumulats de més 40 mm en una hora, a més estes precipitacions podran vindre acompanyades de granís.

DIMECRES-DIJOUS VAGUADA🌦⛈️⚡️

A partir de dilluns l’oratge tornarà a ser més tranquil a causa de l’allunyament de la D.A.N.A, però atenció perquè entre dimecres-dijous el pas d’una vaguada farà créixer novament la possibilitat de tempestes sobretot cap al sud del territori Valencià i podrà deixar precipitacions que podran ser fortes.

A partir de divendres pròxim i segons les tendències dels models la situació meteorològica podria millorar, però no descartem núvols a la zona litoral del territori Valencià que podrien deixar algunes precipitacions a causa del llevant que ens podria enviar el ascens de l’anticicló cap a França.

De moment continuem sense veure cap temporal a la vista que ens puga deixar eixes pluges quantioses i generals que tant ens fa falta cap a les nostres comarques, per tant continuem esperant.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando