Per Nando

6/09/2024

La D.A.N.A continúa donant tempestes, però ara pendents de la vaguada de dimarts-dimecres.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble. Contactam i t’atendre personalment.

Nando, Meteopoble.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Les Últimes hores les tempestes novament han tingut protagonisme en algunes comarques, tempestes que tornaran entre dimarts-dimecres pel pas d’una vaguada.

Bon dia!!! Divendres 6 de setembre del 2024, novament ahir les tempestes van tornar a deixar precipitacions a la mitad nord del territori Valencià, unes precipitacions que deixaven acumulats importants i que ara després vorem i que sembla que entre dimarts-dimecres podran tornar a produir-se.

Mirem satèl·lit com tots els matins i amaneix prou núvol pel nord, mentre que al sud comença a clarejar sense apenes nuvolositat. Inclús ara mateixa tenim alguns ruixats pel sud de Catalunya i que novament hui deixaran un dia prou variable per aquella zona.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS 🌧

FONT AVAMET

Les últimes precipitacions com he dit abans deixen acumulats destacables per la meitad nord del territori Valencià que es on ahir a últimes hores i esta nit han estat afectant aquestes zones i inclús varen aplegar a la zona litoral.

Destaquem els 89 mm de Càlig, 59 mm a Santa Magdalena de Polpis, 47 mm a Torreblanca, 37 mm a les Coves de Vinromà o Cervera del Maestre, 33 mm a Sant Mateu o els 31 mm de Vilanova d’Alcolea entre altres.

PREVISIÓ HUI I CAP DE SETMANA 🌦⛅️

ACUMULATS PRECIPITACIONS MODEL AROME CAP DE SETMANA.

La previsió per a hui i el cap de setmana es clara. Hui novament podran créixer ruixats i tempestes per l’interior nord del territori Valencià i sobretot per Catalunya on inclús no descartem que puguen ser localment forts.

Demà sembla que serà el dia més estable de la setmana i no esperem cap precipitació o de produir-se serà molt poca cosa i molt localitzada.

Diumenge també esperem un dia tranquil, però s’embrutara cap a les Illes Balears on podrien tindre alguns ruixats i algunes tempestes.

PRÒXIMA SETMANA VAGUADA ENTRE DIMARTS-DIMECRES.

EVOLUCIÓ AIRE FRED EN ALTURA PRÒXIMS DIES I PRÒXIMA SETMANA.

La D.A.N.A que ara mateixa encara circula pel nord peninsular es la que està afavorint les tempestes que encara han deixat algunes pluges cap a les nostres terres, però la tendència és anar allunyant-se cap a Centre-Europa.

Atenció perquè entre dimarts-dimecres ens creuarà una vaguada al seu darrere i que farà que novament la inestabilitat vaja a més i podríem tindre tempestes intenses que podrien afectar el nostre territori.

Sembla que cap a finals de la pròxima setmana se’ns podria tirar al damunt l’anticicló i portar una pujada de termòmetres i estabilitat, però açò encara no esta massa clar, perquè tenim models que comencen a insinuar que eixe Anticiclò podria estirar-se més cap al nord d’Europa i seguir amb una tendència a la baixa de les temperatures i possible nova inestabilització de l’oratge.

Siga el que siga, ací sempre estarem per a contar-ho, per tant els pròxims dies intentarem eixir de dubtes i desde Meteopoble desitgem que tant setembre, Octubre i Novembre ens porten noves emocions meteorològiques.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando