Per Nando

5/09/2024

Hui noves tempestes, però on? I el cap de setmana?

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble.

Contactam i t’atendre personalment.

Nando, Meteopoble.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Bon dia!!! Dijous 5 de setembre del 2024, després del matí tan mogut que vàrem tindre ahir, hui quan són les 6 del matí ens despertem amb més tranquilitat. Ahir va ploure de manera generalitzada com estava previst, però a casa nostra, per a ser realistes ens fa falta un bon episodi de Gota Freda que afecte tota la Façana Mediterrània, se que eixos episodis fan por, però l’extrema sequera que estem patint ens fa pensar que això seria el millor.

Però bé, fem un repàs a les imatges del satèl·lit entre ahir i hui i podem observar com les tempestes van passar molt ràpid i com varem dir a Meteopoble, de vesprada la inestabilitat va anar a menys, però així i tot encara van quedar tempestes fortes fins ben entrada la nit cap a comarques Gironines. Ara l’aspecte del cel es poc núvol, encara que hui tornarà a embrutar-se un poc.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS 🌧

FONT AVAMET

Demà farem un repàs de les precipitacions acumulades durant tot l’episodi tempestuós, però hui ens tornem a fixar en les últimes pluges del dia d’ahir. Cal destacar que ahir va ploure pràcticament a tot el territori Valencià, però tenim excepcions i si que es deveres que tenim rogles del sud d’Alacant o interior de València que no va caure ni gota.

Destaquem el dia d’ahir eixos 96 mm de Benassal, 73 mm a Vistabella del Maestrat, 69 mm a Pedreguer, 61 mm a Catí, 60 mm a Peníscola o Xàbia, 58 mm a Llucena, 52 mm a Finestrat, 48 mm a Vallada, entre molts altres.

PREVISIÓ HUI I DEMÀ 🌦⛈️

Bé xiquets, entre hui i demà tindrem oratge prou estable per el matí, però de cara la vesprada creixeran nuclis de tempesta que afectaran l’interior de València, Castelló i punts de Tarragona i interior de Barcelona. Aquestes tempestes podran ser localment fortes sobretot per Castelló i Tarragona i no descartem que pugen portar pedra. A la resta el sol serà el protagonista de la jornada tant hui com demà.

I EL CAP DE SETMANA? I LA SETMANA QUE VE?

El cap de setmana sembla que finalment no serà tan inestable i llevat d’alguna tempesta puntual pel nord i interior, pràcticament el sol serà l’autèntic protagonista.

La pròxima setmana continuarem amb un patró atmosfèric paregut i amb un Anticicló que es quedarà anclat a la zona del Atlàntic i podrà deixar el pas d’una miqueta d’aire fred i que podria fer que tornaren les tempestes el proper dimecres.

Però en principi i mirant els últims models meteorològics, de moment no es veu cap situació de pluges generals per a la setmana que ve, els models en les seues últimes eixides volen circular la pròxima setmana, les Borrasques més al nord d’Europa i per tant impossibilitant que es produeixca un temporal a casa nostra que es el que ens fa falta.

Almenys espere que gaudireu del dia d’ahir,, perquè ara cal vigilar i com sempre fem a Meteopoble, intentar esbrinar les tendències, per vore quan ens ve el proper episodi d’inestabilitat cap a les nostres terres.

SEGUIMEEEEEEENT!!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando