Per Nando

4/09/2024

Atents!!! Continuem amb tempestes molt intenses ⛈️🍁🌪

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble. Contactam i t’atendre personalment.

Nando, Meteopoble.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA: ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Comencem el dia observant les fortes tempestes que s’estan produint i es produiran al llarg del matí. Avís taronja activat, així que moltíssima precaució.

Bon dia!!! Dimecres 4 de Setembre del 2024, comencem jornada molt pendents de l’oratge, però també amb imatges de les fortes tempestes produïdes ahir i que van deixar fortissimes pedregades a comarques com la Vall d’Albaida, que pareixen que caigueren cudols del cel i que van deixar molts desperfectes en vehicles i ara caldrà quantificar el mal que ha fet al camp per la meua comarca.

Però ràpidament ens fixem en satèl·lit i radar i podem observar com ens afectaven les tempestes d’ahir, però el que ens interessa ara es com comencem a créixer amb energia les tronades que ens afectaran durant el matí i podran ser localment fortes o molt fortes i inclús amb molt de vent per les Illes Balears. Ara mateixa ja comença a ploure i tronar per la província de València.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS:🌧⛈️

Novament ahir les tempestes van descarregar amb força i ho van fer de manera prou general, això sí, al no tractar-se de cap temporal, algunes comarques es van quedar despagades, però és el que hi ha i les tronades es comporten així. A vore si hui tenim més sort.

Cal destacar el dia d’ahir els 55mm de Alcoi, 41 mm a L’Alcora, 49 mm a Fageca, 48 mm a Quatretondeta, 43 mm a la Salzadella, 42 mm a Bolulla, 40 mm a Cinctorres, 39 mm Almenara, 38 mm Ares del Maestrat, 37 mm a Coratxà, 36 mm Almenara o Xella, 35 mm a Sant Mateu o els 33 mm del Port de Morella entre altres.

PREVISIÓ: 🌪🍁⛈️

ACUMULATS MODEL AROME PRÒXIMES HORES
MAPA SIMBOLS HUI DE MATÍ

Atenció a partir de ja…… perquè les tempestes guanyen protagonisme i començaran a deixar ruixats forts o molt forts i que inclús podran tindre caràcter torrencial en punts del litoral de València i les Illes Balears.

Tenim avisos taronja-groc activats per eixes tempestes que poden ser molt intenses des del litoral sud de Tarragona fins el litoral sud de la província de València i totes les Illes Balears on inclús els vents huracanats poden deixar-se notar.

De cara la vesprada aquesta situació millorarà molt ràpidament i deixarà lluir el sol pràcticament a tota la zona Mediterrània, encara que les Illes Balears seran les últimes zones on anirà guanyant protagonisme l’estabilitat.

AVANÇ METEOROLOGIC:🌧⛅️🌦🍁

Sembla que demà podrem tindre un oratge prou més tranquil, però amb la D.A.N.A circulant pel nord de la península Ibèrica, pareix que novament de cara a Divendres podrà tornar-se a embrutar i créixer novament les opcions de tempestes localitzades durant tot el proper cap de setmana.

No serà cap situació de pluges i tempestes a tots els indrets, però de manera localitzada aniran afectant ací i allà i ser localment fortes.

I atenció, perquè de cara la setmana que ve podríem començar en estabilitat, però la possibilitat de que l’anticicló quede lluny de nosaltres podrà afavorir noves entrades d’aire fred i possibilitant de que puga tornar la inestabilitat a casa nostra de cara mitjants setmana endavant.

Però ara cal fixar-se el dia de hui, perquè les pròximes 6 hores tornarà la mascleta a casa nostra i deixant noves precipitacions que podran deixar fins a 100 mm en molt poc de temps. Precaució!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando