Per Nando

3/09/2024

🔴ÚLTIMA HORA!!! Atents entre hui i demà perquè la situació empitjorarà amb tempestes molt fortes.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

ÚLTIMA HORA!!!

Aemet acaba d’ampliar eixe avís taronja quan son les 10 del matí per precipitacions de més de 40 mm en una hora en punts de la província de València i nord d’Alacant i posant acorde amb les previsions que detallem més endavant.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com. Ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble.
Contactam i t’atendre personalment.


Nando, Meteopoble.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA: ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Bon dia!!! Dimarts 3 de setembre del 2024, continuem seguint la previsió de tempestes que esperem tant hui com els pròxims dies, però atenció perquè hui creix encara més la possibilitat de que puguen ser molt intenses i deixar molta quantitat de pluja en molt poc de temps.

Bé, son les 5 de la matinada i comencem observant les imatges del satèl·lit, on es veu perfectament les tempestes que ens van afectar ahir i on els acumulats més importants és donaven sobretot per les comarques més centrals com ara després vorem. Ara mateixa tenim nuvolositat sobretot per l’interior de Catalunya, una nuvolositat que deixa algunes precipitacions per aquella zona, però hui la inestabilitat anirà a més i plourà i tronarà de manera intensa a molts observatoris.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS 🌧

FONT AVAMET.

Bé, precipitacions que ahir van ser una mica més generals, però de moment són provisionals, perquè encara li queden un grapat de dies d’inestabilitat i que farà anar pujant el pluviòmetre a molts observatoris.

De moment destaquem les pluges del dia d’ahir amb eixos 106 mm de Benasau, 99 mm Alcoleja, 73 mm a Benifallim o Camporrobles, 70 mm a Penàguila, més de 60 mm a La Torre de les Maçanes, Parcent o Confrides, 58 mm Alcoi, 49 mm a La Vall de Laguar, 47 mm a Benigembla, 44 mm a Fageca, Oliva o La Vall d’Ebo entre altres.

PREVISIÓ HUI I DEMÀ 🌧⛈️🌪🍁

PRECIPITACIONS MODEL AROME

Hui tenim quasi tot el territori Valencià, interior de Catalunya i les Illes Balears en avisos per fortes pluges i tempestes, uns avisos que ara mateixa ens diuen que poden caure fins a 30 mm en una hora i amb granís a la majoria de comarques i més de 40 mm en una hora i amb avís taronja a l’illa de Mallorca.

Però mirant les eixides dels models mesoescalars, no descarte que les pròximes hores l’avís taronja s’extenga a bona part de les nostres comarques també, perquè la situació de les pròximes hores anirà empitjorant i les precipitacions poden ser molt intenses.

MAPA SIMBOLS HUI I DEMÀ.

Per tant, el mapa de símbols per a hui i demà i creat per Meteopoble no té desperdici. Esperem que a partir de mitjan matí les tempestes comencen a guanyar protagonisme i entre hui i demà regaran pràcticament totes les nostres comarques.

Atenció sud de Catalunya, Illes Balears, Castelló, València i nord d’Alacant on les tempestes podran ser molt fortes, anar acompanyades de forts vents, gran aparell elèctric i granís. A més podran deixar registres entre 100-200 mm en alguns observatoris.

RESTA DE SETMANA⛅️🌦⛈️

Sembla que entre dijous i divendres tindrem una treva i les tempestes aniran a menys, però de cara el cap de setmana una nova D.A.N.A farà complicar l’oratge i novament les tronades podran ser les autèntiques protagonistes.

Una situació i que vigilant els últims models ens podrà acompanyar també la setmana que ve on els embossaments d’aire fred continuaran bambant molt aprop de nosaltres i amb la possibilitat de tempestes molt intenses al Mediterrani.

Com veieu la situació meteorològica te ganes de marxa i ens té ganes de fer treballar. Així que molt pendents de les previsions a Meteopoble que per fi sembla que va de bo i les tempestes que podran ser molt fortes deixaran registres dignes de menció les properes hores.

SEGUIMEEEEEEENT!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando