Per Nando

2/09/2024

Atents D.A.N.A: Setmana molt intensa👀🌀🌪⚡️⛈️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOPOBLE🍁⛈️🌪🌦

El teu canal de previsions meteorològiques al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, on dia a dia informem del que pot passar cap a les nostres terres.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com, ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble.

T’atendre personalment.

Nando, Meteopoble.

INFORMACIÓ METEOROLÒGICA ⛈️🍁🍁⛈️🌦

Comencem setmana de setembre molt pendents de les previsions meteorològiques davant la D.A.N.A que deixarà tempestes molt fortes o inclús amb virulència les pròximes jornades.🌀🌪⚡️⛈️

Bon dia!!!! Dilluns 2 de setembre del 2024, molta feina ens espera aquesta setmana de la mà d’una D.A.N.A que anirà moguent-se entre el nord i centre peninsular i que encara que no serà una ubicació idònia, tindrem els ingredient necessàris per a vore tempestes molt fortes pràcticament de manera general dia darrere dia a part del territori Valencià, Catalunya i inclús les Illes Balears.

Primer que res mirem satèl·lit i observem eixa nuvolositat d’ahir de vesprada que deixava algunes tempestes importants i que ara mateixa repassarem, però abans hui ens tornem a alçar amb ambient prou núvol i que les pròximes hores podrà deixar novament tempestes intenses que es podran formar davant les nostres costes i també per l’interior i avançant cap a les comarques més centrals.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS 🌧

FONT AVAMET.

Precipitacions destacables el dia d’ahir i que deixen registres importants, encara que localitzats. Destaquem els 48 mm de Viver, 43 mm a Betxi, 40 mm a Xerica, 37 mm a Gaibiel o Alpont, 33 mm a Herbers, El Toro o Catí, 31 mm a Ares del Maestrat, Xiva o Bocairent, 28 mm a Banyeres de Mariola, 27 mm a la Vall d’Almonacid, 26 mm a Ontinyent o Bocairent o els 24 mm de Serra entre altres. De moment registres provisionals, perquè continuarà plovent les pròximes jornades.

PREVISIÓ HUI🌦⛈️

La previsió de hui és clara, novament la inestabilitat estarà present durant la jornada i podrem tindre algun ruixat o tempesta molt puntual, però serà de nou esta vesprada quan de veritat creixeran eixos núvols amb més energia i que podran deixar tempestes fortes sobretot per l’interior del territori Valencià, nord de Catalunya i oest de les Illes Balears, però sense descartar que pugen tocar punts del litoral i sobretot part de les comarques centrals del territori Valencià ( sud de València I nord d’Alacant)

Aemet activat eixe avís groc per estes zones per precipitacions que podran superar els 20 mm en apenes una hora.

La inestabilitat anirà a més a partir de demà.👀🌀🌪⚡️🌦🌧⛈️

Bé, molt atents a les previsions, perquè a partir de demà és despenjara la D.A.N.A que acabarà per situar-se cap al centre peninsular i des d’allà incrementarà les condicions per a que les tempestes puguen créixer amb més energia i deixar tempestes fortes o molt fortes arreu del territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears.

A Meteopoble hem creat un mapa de simbols prou genèric, perquè les tempestes a partir de demà podran formar-se a qualsevol lloc i per tant es molt difícil esbrinar dia a dia on van a caure de manera especial. Atenció sobretot el dimecres, perquè amb l’apropament de la D.A.N.A més el vent de procedència marítima podrà fer que inclús eixes tempestes puguen adquirir caràcter torrencial en punts de Catalunya i el territori Valencià.

MAPA ACUMULATS EUROPEU ESTA SETMANA.

La D.A.N.A sembla que ens acompanyarà durant tota la setmana i ens portarà bona cosa de feina a Meteopoble. Encara que com fa dies vaig dient, la seua ubicació no serà idònia per a tindre un bon temporal de Gota freda, això no lleva que les tempestes puguen tindre certa severitat sobretot el dimecres,. encara que caldrà seguir-ho de ben aprop, perquè sembla que aquesta D.A.N.A i la seua inestabilitat, podrà acompanyar-nos mimim fins al cap de setmana on les tempestes continuarien com autèntiques protagonistes a gran part del Mediterrani.

Per fi…. Situació de tempestes prou generals i que ens farà estar distrets a Meteopoble, per tant cal fer seguiment tant vosaltres com jo i per tant anirem oferint totes les previsions i tot el material que ens aplegue via xarxes socials, en un episodi inestable que ens farà gaudir un bon grapat de dies.

SEGUIMEEEEEEENT!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando