Per Nando

1/09/2024

Comencem setembre, hui previsió de tempestes i previsió de D.A.N.A a partir de demà.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo, Última hora

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com, ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble.

T’atendre personalment.

Nando, Meteopoble.

Hui comenença setembre amb més moviment meteorològic i que deixarà tempestes fortes, però vigilant eixa D.A.N.A a partir de demà on les pluges inclús podran ser torrencials.

Bon dia!!! Diumenge 1 de setembre del 2024, comencem la tardor meteorològica, una tardor que oficialment no aplega fins el dia 21, però els Meteoròlegs i aficionats incloem des de l’inici d’aquest mes part de la tardor. Damunt coincidirà amb un canvi d’oratge que ens portarà més tempestes i una D.A.N.A que farà que estem ben entretinguts.

Comencen la jornada i ho fem mirant al cel, un cel mirant per la finestra i mirant les imatges del satèl·lit que ens deixa prou nuvolositat i algunes pluges i tempestes que afecten ara mateix l’interior de Catalunya i que es el preludi del que passarà les pròximes jornades.

MAPA SÍMBOLS HUI I DEMÀ 🌦⛈️⛅️🌧

Inestabilitat en augment a partir de hui i que començarà a deixar les primeres tempestes fortes arreu del Mediterrani. De moment seran coses locals i no esperem que ploga o trone a tot arreu, però la probabilitat més alta hui la trobem a part de Catalunya, província de Castelló i inclús les zones muntanyoses del nord d’Alacant.

Demà podrem tindre ruixats o alguna tempesta desde bon matí, coses locals, però que podran deixar ruixats forts o molt forts. De vesprada novament creixeran tempestes que començaran per l’interior i podran tocar punts del litoral amb més probabilitat al territori Valencià, encara que no descartem que puga caure algun ruixat per Catalunya i les Illes Balears.

ATENTS A LA D.A.N.A!!!⚡️⚡️⛈️⛈️

ACUMULATS PRECIPITACIONS MODEL EUROPEU.

Atenció!!! Perquè la situació més inestable la viurem a partir de dimarts que es quan la D.A.N.A s’aillara totalment i vindrà a situar-se entre dimecres-dijous sobre centre peninsular. Tot aixo i amb possible vent de recorregut marítim podrà provocar una situació de tempestes que podran ser severes i inclús torrencials en part del Mediterrani.

Caldrà seguir totes les actualitzacions, però ara mateixa els models meteorològics apunten que la convergència de vents més humits es podrà donar al sud de Catalunya i província de Castelló on les pluges a partir de dimarts podran ser torrencials.

Com veieu comencem tardor i ho fem ben carregada de bombo, per tant esteu ben pendents de les informacions a Meteopoble perquè la situació promet en alguns punts del Mediterrani on pot acabar en una situació que pot donar fenòmens severs i avisos amb certa perillositat.

Meteopoble esta ací i estarà actualitzant totes les eixides dels models i eixes previsions de pluges de la primera Gota Freda de la tardor.

SEGUIMEEEEEEENT!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando