Per Nando

31/08/2024

D.A.N.A: Atenció a les tempestes molt intenses per a la pròxima setmana.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Apartat per promocionar la teua empresa a l’espai de l’oratge dia a dia. Ho pots fer Enviant un WhatsApp al 648841571 o un email a meteopoble_nando@hotmail.com, ací eixirà la teua empresa amb la seua descripció i oferint tots eixos productes de qualitat que tant tenim en la nostra terreta, des d’ací la teua empresa iniciarà cada dia l’espai de l’oratge a Meteopoble.

T’Atendre personalment.

Nando, Meteopoble.

Les previsions apunten que el despenjament de la D.A.N.A farà que la pròxima setmana tinguem tempestes que podran ser molt intenses, inclús amb torrencialitat.

Bon dia!!! Últim dia d’agost i molt pendents dels models meteorològics per a la pròxima setmana, perquè finalment apunten a una situació molt moguda i que pot deixar tempestes molt fortes o inclús torrencials cap a les comarques de terres Mediterrànies, com el territori Valencià, Catalunya o inclús les Illes Balears.

De moment i quan son les 7:30 del matí, ens alcem amb un aspecte del cel prou núvol, uns núvols que han deixat alguns ruixats sense massa importància durant esta nit, però la tendència al dia de hui és anar escampant. Demà si que tenim més probabilitat de tempestes que inclús podran ser fortes per l’interior de la província de Castelló i muntanyes del nord d’Alacant de cara la vesprada, però de moment parlem de coses molt localitzades.

ELS CANVIS IMPORTANTS LA PRÒXIMA SETMANA AMB LA D.A.N.A!!!🌦🌧⛈️🌪🌩

EMBOSSAMENT D’AIRE FRED EN ALTURA PREVIST PROPER DIMARTS-DIMECRES.
MAPA EN SUPERFÍCIE DIMECRES-DIJOUS.

Bé xiquets, molt pendents de les previsions de l’oratge a Meteopoble, perquè a partir de dilluns i amb el despenjament de la D.A.N.A creixeran les possibilitat de tempestes a casa nostra, però serà entre dimarts-dijous quan la D.A.N.A podrà situar-se més aprop de nosaltres, cap al centre peninsular i des d’allà i amb un Anticicló prop de les Illes Britàniques podrà afavorir l’entrada del vent de llevant.

ACUMULATS PRECIPITACIONS PRÒXIMA SETMANA MODEL EUROPEU.

Per tant atents a les diferents actualitzacions dels models meteorològics, perquè sobretot entre dimarts i fins divendres mínim, les tempestes que puguen formar-se al Mediterrani podran ser intenses o molt intenses inclús amb fenòmens severs. No descartem que aquesta situació d’inestabilitat per a la pròxima setmana puga portar pluges torrencials amb més probabilitat a la província de Castelló i sobretot Catalunya, però com he dit les tronades podran ser molt intenses a molts indrets de la Façana Mediterrània i podran ser generals.

Es una situació a seguir mínut a minut, però pareix que per fi bona part de terres Valencianes es podrien banyar amb aquest episodi de D.A.N.A que encara que queda un poc mal ubicat per a tindre una situació de més alt potencial, entrarem dins del seu centre d’acció i amb vent marítim el creixement de tronades podrà ser prou notori.

Demà tornem i estic expectant per vore si per fi plou damunt de les nostres terres tan seques, però també estic vigilant perquè com he dit, aquestes tempestes poden adquirir intensitat molt forta sobretot a partir de dimarts.

SEGUIMEEEEEEENT!!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando