Per Nando

30/08/2024

ÚLTIMA HORA D.A.N.A!!!Creixen les opcions de tempestes molt fortes al Mediterrani.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Continuem pendents de l’evolució de la D.A.N.A la pròxima setmana perquè ens portarà de cap i ara mateixa segons l’Americà la seua ubicació podrà afavorir més eixes tempestes molt fortes.

Bon dia!!! Divendres 30 d’agost, ens endinsem novament cara un cap de setmana i l’últim de l’estiu meteorològic i que vindrà acompanyat de núvols, però no massa precipitacions de moment. Dic de moment perquè potser la pròxima setmana l’evolució de la D.A.N.A podrà afavorir tempestes més intenses cap al Mediterrani, cosa que ara després tornarem a explicar.

De moment mirem satèl·lit i podem observar eixes tempestes que afectaven ahir gran part de la Comunitat Autònoma d’Aragó, mentre que a nosaltres algun tro varem sentir per les muntanyes del sud de la Vall d’Albaida i nord del Comtat i l’Alcoià, en general molt poca precipitació varen deixar.

Així continuarem durant el cap de setmana, núvols i clars i amb possibilitat d’alguna tempesta o ruixat més probable a l’interior nord, però coses molt insignificants i molt poca cosa.

QUE FARÀ LA D.A.N.A LA PRÒXIMA SETMANA?

Atenció a la pròxima setmana, a partir de dilluns la situació s’inestabilitzara més amb el despenjament de la D.A.N.A i que segons les últimes eixides del model Americà podrà entrar pel nord peninsular fins a quedar-se pel centre peninsular.

Per tant a partir de dilluns com he dit, les tempestes podran fer-se més generals i intenses, sobretot en un principi cap a la província de Castelló I València i tota Catalunya, però l’evolució de després podrà afavorir més zones.

EVOLUCIÓ D.A.N.A A PARTIR DE DIMARTS-DIMECRES

Amb el mapa de precipitacions de l’última eixida del model Americà podem comprovar com els models meteorològics cada vegada són més generosos en quan a pluges per a la pròxima setmana a la Façana Mediterrània. Tot perquè com he dit abans, els models meteorològics insisteixen en baixar un poc més la D.A.N.A de latitud i amb els seu moviment podrà deixar una pròxima setmana amb tempestes molt fortes.

Caldrà seguir cada actualització, perquè si la tendència és anar baixant-la una mica més, aleshores si que podríem parlar d’una possible situació més complicada per a les nostres terres i opcions de convertir-se com heu diguem a Meteopoble en un episodi de Gota Freda.

Amb eixe Anticiclò Britànic i la D.A.N.A bambant pel centre-sud i oest peninsular, ara mateixa inclús no descartem que en algun moment de la pròxima setmana puguem tindre algun episodi de pluges torrencials cap a casa nostra, per eixe motiu anem a seguir-ho de molt de prop aquest embossament que cada vegada va agafant més bon color i que ens va a portar de cap en les previsions pràcticament tots els pròxims dies, però ací ens arrisquem i qui no arrisca mai perd. Fins demà 😉🌩🌪⛈️🌦🌧

SEGUIMENT!!!!!👀🌩🌪⛈️

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando