Per Nando

29/08/2024

L’última hora de la D.A.N.A accentua les precipitacions al Mediterrani la pròxima setmana.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les últimes eixides dels models tornen a reconfigurar un acostament de la D.A.N.A la pròxima setmana que podrà fer pujar les previsions de tempestes a l’Arc Mediterrani.

Bon dia, dijous 29 d’agost del 2024, nous canvis en els models meteorològics, que tornen apuntar a precipitacions que podran ser intenses també a la part oriental penínsular i que caldrà fer seguiment davant eixos moviments tan erràtics i canviants que solen portar els embossaments d’aire fred. Per això, el que ahir preveiem un pas enrere per a vore ploure a casa nostra, la pròxima setmana, hui tornem un pas endavant i ara explicarem el perquè.

Però de moment i per començar el dia mirem el satèl·lit i poca nuvolositat podem apreciar, dic de moment, perquè hui comença a créixer la possibilitat de tempestes molt arrimades a l’interior de València i Castelló, però que seran coses molt locals, però així i tot podran vindre acompanyades de pedra. Ara mateixa ja s’estan produint per l’interior peninsular amb les últimes imatges del EUMETSAT.

HUI,DEMÀ I CAP DE SETMANA 🌤⛈️⛅️

AVISOS AEMET PER A HUI.
MAPA SUPERFÍCIE CAP DE SETMANA

Bé, hui les tempestes més intenses les esperem a la part d’Aragó on especialment podran tindre fenòmens severs, a casa nostra només tocaran de raspallò per l’interior on estem en avís groc per l’interior del extrem nord de Castelló i interior nord de València per tempestes que poden anar acompanyades de fortes vent i inclús pedra, però com he dit molt localitzades i que gran part de nosaltres ni ens enterarem.

Tant demà com el cap de setmana continuarà una previsió pràcticament idèntica, amb eixe solc d’aire fred pel nord, ací a casa nostra només esperem algunes tronades molt locals per la vesprada i poc més, però de totes maneres anirem seguint-les i informant millor dia a dia amb els models mesoescalars.

ATENCIÓ!!! Canvis en el desplaçament de la D.A.N.A pròxima setmana. ⛈️⛈️🌪🌪⚡️🌩

MAPA EN ALTURA A PARTIR DE DILLUNS

Bé xiquets, canvi radical en les previsions i tendències per a la pròxima setmana. El perquè, és que ahir els models desplaçaven eixa D.A.N.A cara l’Atlàntic, mentres que ahir ja anaven reconfigurant la situació i ara ens la desvien cap al nord-est peninsular, és a dir cara Catalunya i el Mar Mediterrani.

Amb esta nova configuració la situació s’inestabilitzara prou més a partir de dilluns-dimarts on les tempestes podran ser fortes o molt fortes sobretot per Catalunya, província de Castelló i València. Tot dependrà que ara els models encara la vullgen baixar més per vore si la província d’Alacant també entrarà en el seu radi d’acció.

PRECIPITACIONS PRÒXIMA SETMANA MODEL AMERICÀ.

De moment no serà una configuració idònia per a vore un temporal de Gota freda com el coneguem ací al territori Valencià, però així i tot, les tempestes la pròxima setmana podran ser molt intenses i amb certa severitat amb les últimes eixides dels models a gran part del Mediterrani. Per tant, ara caldrà anar afinant millor els models meteorològics, per vore quina part d’aquest sector s’emporta la grossa d’aquest nou episodi d’inestabilitat.

A Meteopoble mai decaiguem i ja veieu que els models peguen girs inesperats com si d’una pel·lícula d’acció i suspens es tractara i Nando ben content de poder-ho contar dia a dia, per tant i com sempre dic. Seguimeeeeeeent!!!!!

Demà tornem amb més i millor.💪💪💪💪💪😉😉😉🌪🌪⛈️⚡️🌩🌪⛈️

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando