Per Nando

28/08/2024

ACTUALITZEM!!! Ací es on podran ficar-se les botes, en la pròxima D.A.N.A.

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Les últimes eixides modelistiques apunten a estes zones com les més afavorides per les pluges en la confirmació d’una nova D.A.N.A a partir del cap de setmana en la península Ibèrica.

Bon dia!!! Dimecres 28 d’agost del 2024, els models comencen un canvi que portarà bosses d’aire fred cap a la península ibèrica, però les últimes eixides i les seues posicions no m’acaben de fer massa gràcia després d’estar a casa nostra amb una sequera descomunal i que ens fa falta una senyora Gota Freda, si o si.

Però bé!!! Ens alcem i amb els ulls ben tancats encara mirem al cel i també a les seqüències del satèl·lit. Poc que dir, de moment poc que dir, perquè el cel continua pràcticament sense apenes núvols, encara que a partir de demà i sobretot divendres ja podrem tindre algunes tempestes que podran ser fortes, però pareix que en punts de molt a l’interior de Catalunya i el territori Valencià.

L’EVOLUCIÓ DE LA D.A.N.A PREVISTA PER ELS MODELS!!!

EVOLUCIÓ D.A.N.A MODEL EUROPEU
EVOLUCIÓ D.A.N.A MODEL AMERICÀ
PREVISIÓ PLUGES MODEL EUROPEU PRÒXIMS 10 DIES
PREVISIÓ PLUGES MODEL AMERICÀ PRÒXIMS 10 DIES.

Bé, com he dit abans la posició final de la D.A.N.A que acaben marcant l’última eixida dels models, no m’agrada gens per a les nostres terres, perquè se’ns allunya i prou d’almenys tindre un episodi de tempestes decent.

Sembla que primer és despenjara cap al nord peninsular per a després el possible ascens de l’anticicló cap q Centre-Europa que ens impulsaria vents allevantats enviarà eixa D.A.N.A cap al nord-oest peninsular o inclús sobre el Mar Atlàntic.

Amb eixa configuració i si de moment no varien massa els models en les pròximes eixides, qui va a ficar-se les botes en quan a pluja cap a les nostres terres son tota la Façana Cantàbrica inclús el centre peninsular, on les precipitacions poden ser molt importants a partir de demà i també el cap de setmana, inicis de la pròxima i deixar acumulats de 100-200 mm, com allà es fa tanta falta l’aigua……🤷

A casa nostra, es a dir a la Façana Mediterrània, sembla que a partir de demà tindrem més probabilitat de tempestes per l’interior i serà el diumenge on la probabilitat de vore tronades podrà ser més àmplia, però en general poca cosa, però de totes maneres ho seguirem per vore on ens poden afectar eixes tempestes el proper diumenge i coincidint amb l’entrada de setembre.

Per a vore pluges més generals al nostre territori caldrà esperar un poc més, però confie que arribaran el proper mes i confie que ens donaran alegries, perquè si no mal anem, no sóc adivi ho se…… Però intente fer les previsions adelantant tendències que després els models ho reconfiguren de manera que ací ens deixen en un pam de nas. Coses de la meteo xiquets, però qui disfruta fent seguiment com jo i damunt amb moltíssims lectors dia a dia, et fa seguir endavant encara que al nostre poble de moment ni plou, ni vol ploure com cal que ploga, però no queda altra que seguir endavant i demà vorem que ens diuen eixes informacions meteorològiques.

NO DECAIGUEU MAI…….💪💪💪💪💪👏👏👏☘️☘️⛈️⛅️🌪🌤⚡️⚡️

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando