Per Nando

27/08/2024

Els models aïllen una D.A.N.A de cara el cap de setmana.🌦☁️⛈️

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

El canvi de patró atmosfèric portarà noves tempestes el cap de setmana, caldrà seguir de prop per vore on van situant la D.A.N.A.

Bon dia!!! Dimarts 27 d’agost del 2024, seguiment de prop dels models meteorològics un dia més a Meteopoble, encara que sabem que tot pot quedar en poc o ja vorem….. la energia que li fique a les previsions i les ganes i seguiment que li fique el dia a dia en esta pàgina ens fa estar entretinguts davant la possible D.A.N.A que veuen pràcticament tots els models meteorològics i que en l’eixida d’anit, el model Europeu accentuava un poc més com ara vorem als mapes.

Primer que res i com tots els matins, ens alcem mirant al cel, un cel que hui deixarà lluir més el sol, les imatges del satèl·lit així ho demostren i així continuarà uns tres o quatre dies més, perquè després la cosa pot canviar amb la retirada de l’anticicló que deixarà entrar l’aire fred en altura cap a la península ibèrica.

QUE DIUEN ELS MODELS DELS CANVIS PER AL CAP DE SETMANA?

ANIMACIÓ MASSES D’AIRE MODEL EUROPEU FINALS DE SETMANA I INICIS DE L’ALTRA
ANIMACIÓ PRECIPITACIONS MODEL AMERICÀ EN TOTA LA SEUA EUXIDA COMPLETA

Bé xiquets, estarem pendents del despenjament de la pròxima D.A.N.A, perquè sembla que vindrà a situar-se entre l’oest i el nord-oest peninsular i des d’allà i amb l’aire fred en altura complicarà l’oratge a la península a partir de dijous.

Ací a casa nostra sembla que portarà tempestes per al cap de setmana i que podran ser d’intensitat forta sobretot diumenge amb l’entrada del llevant.

De moment no es preveu que aquesta D.A.N.A porte perillositat cap a les nostres terres, perquè la seua ubicació no és idònia per a portar cap situació de pluges generals, torrencials o perilloses i per tant de moment parlaríem de tempestes localitzades sobretot entre dissabte i diumenge.

Però com fa dies vaig dient caldrà seguir de ben aprop els models meteorològics, perquè la pròxima setmana continuarem baix la influència de l’aire fred en altura i caldrà seguir de ben aprop eixe embossament per vore com van moguent-se eixes tempestes i de quina manera ens afecten sobretot a l’Arc mediterrani, recorde que estem a Setembre i qualsevol situació pot donar molt de joc i desde Meteopoble anirem informant dia a dia de tota la seua evolució.

SEGUIMEEEEEEENT!!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.

Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando