Per Nando

26/08/2024

Estem molt pendents de les tendències per a setembre!!!

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo, Última hora

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Anem a estar aquesta setmana dedicada a seguir les tendències a partir del cap de setmana endavant, perquè els centres d’acció podrien afavorir episodis tempestuosos prou notables.

Bon dia!!! Dilluns 26 d’agost del 2024, comencem setmana i com he dit al titular ho fem ben pendents dels models meteorològics i les seues tendències, per a finals de setmana i coincidint amb el començament de setembre, perquè el moviment dels Anticiclons lluny de la península Ibèrica podrà afavorir canvis i que ara mateixa intentarem explicar millor amb mapes.

Però primer que res mirem satèl·lit de les últimes 24 hores i podeu comprovar les tempestes que afectaven ahir punts de l’interior del territori Valencià i limitant amb Conca i Terol on les pedregades varen ser prou intenses. Ara mateixa quan son les 4 de la matinada el cel continua prou ennuvolat a la província de València, sense descartar que puga deixar alguna gota, però la tendència és anar eixint el sol a mesura que avance la jornada, sobretot de cara la vesprada.

PRECIPITACIONS AHIR!!!☁️☁️🌦

FONT AVAMET

Dia prou ennuvolat el d’ahir i que finalment molt de núvol, però molt poca pluja. Les tempestes finalment ahir van quedar molt a l’interior i encertant de ple el model Harmonie i la seua previsió d’Aemet que en cap moment va tirar eixes tempestes més endins del nostre territori com ho feia fins última hora el model Arome, tots estos models mesoescalars tenen una fiabilitat molt alta i a Meteopoble ahir ens varen decantar pel més generós i que va ser el més erroni de la jornada.

Destaquem com a precipitacions més importants i de les poques poblacions que es van mullar els 29 mm de Castielfabib, 13 mm a Villena, 9 mm Ademús, 8 mm a Villena, 7 mm a Ibi, 4 mm Alcoi o els 3 mm d’Alfondeguilla. En general com veieu molt poca cosa

FIXEM-NOS EN LES PREVISIONS I TENDÈNCIES DELS MODELS METEOROLÒGICS!!!⛈️🌩☔️🌪⛅️🌤

Bé, setmana on anem a estar molt pendents de l’evolució dels models meteorològics de cara a divendres i el cap de setmana on tot pareix i que amb la coincidència del final d’agost i principis de setembre, els centres Anticiclonics volen allunyar-se de nosaltres desplaçant-se un cap al Atlàntic i l’altre cap a latituds Europees més altes.

Amb eixa configuració si els models la mantenen tindrem opció a descàrregues d’aire fred al damunt de la península Ibèrica I que afavoriran que comence un període tempestuós que podrà afectar a moltes zones entre elles l’ Arc Mediterrani. A més si l’anticicló s’allarga fins a Centre-Europa podria inclús afavorir l’entrada del llevant.

TEMPERATURES MAR ACTUALS
MAPA PRECIPITACIONS PRÒXIMS 10 DIES ECMWF I.A
MAPA PRECIPITACIONS PROXIMS 10 DIES MODEL AMERICÀ.
MAPA PRÒXIMS 10 DIES MODEL GEM

Sembla i pareix que a partir de divendres, però sobretot el cap de setmana anem estar entretinguts amb els models meteorològics i les seues previsions a Meteopoble, perquè anem a patir una situació tempestuosa que caldrà seguir-ho minut a minut per veure com va desenvolupant-se.

A més sembla que son unes tendències prometedores, perquè el llarg termini i per tant de cara la pròxima setmana podria mantindres la mateixa configuració i amb via lliure per a que ens entren nous solcs d’aire fred a casa nostra.

Els models i com heu vist els seus mapes de precipitacions, auguren un inici de setembre prou mogut i a més acompanyat d’un Mar Mediterrani molt calent.

Tindrem D.A.N.A? Tindrem Gota Freda? Això encara es prompte per saber-ho, però anirem mirant i informant i com sempre sereu els primers en assabentar-se, perquè a setembre tot pot passar.😉🌪☔️🌩⛈️☁️🌦

SEGUIMEEEEEEENT!!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando