Per Nando

27/07/2024

Atents!!! A partir de dilluns tornen els 40°C 🥵

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

La suavització dels termòmetres que varem notar des d’ahir durarà poc i a partir de dilluns novament les temperatures aniran al alça.

Bon dia!!! Dissabte 27 de Juliol del 2024, suavització de les temperatures les últimes hores i encara que no és una situació per a tirar coets, perquè fa molta basca, almenys els termòmetres no son tan radicals i ens deixen respirar un poc amb valors més suportables.

Però bé!!! Tornem a mirar satèl·lit com tots els matins, però hui es dissabte i Meteopoble te eixa opció d’alçar-se un poc més tard, per tant, quan son les 8 del matí observem el cel i les seqüències del Meteosat i poc podem dir cap a les nostres terres, un altre dia on la nuvolositat és pràcticament escassa i així continuarà durant tot el cap de setmana.

CAP DE SETMANA D’ESTABILITAT I TEMPERATURES MÉS AGRADABLES!!!🔵⏬️⏬️

Variació màximes demà.

Bé xiquets, com he dit abans cap de setmana estable i prou suportable en quant a temperatures, demà inclús serà el dia on les màximes seran més baixetes, no farà frescor, això està més clar que l’aigua, però demà eixes màximes es podran quedar més aprop dels 30°C a les comarques de la província de Castelló, València i el nord d’Alacant.

ATENCIÓ A LA PRÒXIMA SETMANA, TORNA LA FORTA CALOR!!!🔥🔥🥵🥵🥵

EVOLUCIÓ TEMPERATURES A 850HPA PRÒXIMA SETMANA!!
MÀXIMES PREVISTES MODEL AMERICÀ PROPER DIMECRES.

Atenció perquè novament a partir de dilluns, la massa d’aire càlid d’orige Africà es torna a reforçar sobretot a la part més oriental de la península Ibèrica i per tant afectant més a la part Mediterrània.

A partir de dilluns per tant començaran a pujar els termòmetres, on ja tindrem màximes superant de bon tros els 35°C, però serà sobretot entre dimecres-dijous quan tindrem les màximes més elevades de la setmana i podran pujar per damunt dels 40-42°C cap a les comarques centrals.

Sembla que divendres podríem tindre una baixada tèrmica, però la cosa duraria ben poquet i el cap de setmana pròxim tornaria novament la forta calor.

De moment no veiem cap situació de canvis que ens puguen portar tempestes a casa nostra, recordant que el Mar Mediterrani continua escalfant-se i ja el tenim per damunt dels 27°C, davant les costes del territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears.

Anirem seguint-ho les pròximes setmanes, perquè en teoria prompte tindria que començar el divertiment meteorològic que ens solen portar els mesos de setembre i Octubre, però tot està canviant tant, que no sabem enguany que passarà.

Per tant!!! Seguimeeeeeeent.

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando