Per Nando

25/07/2024

ATENCIÓ!!! Pujen les probabilitats d’ un nou repunt tèrmic important la setmana que ve.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Ahir novament va ser un dia de forta calor i amb màximes superiors als 40°C, ara la tendència és a baixar, però tots pendents de les previsions per a la setmana que ve.

Bon dia!!! Calor i calor son les paraules que se senten al carrer dia darrere dia, com veieu l’estiu no se’l mengen les rates, l’hivern hui en dia si, però l’estiu que el tenim la majoria avorrit, cada vegada es fa més de notar cap a les nostres latituds.

Però bé!!! Ens tornem alçar de bon matí i el primer que fem és mirar satèl·lit, novament tornem a comprovar que la situació atmosfèrica es estable a tota la península Ibèrica, mana l’anticicló que segueix ferm i estacionari cap a la nostra zona.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR!!!

Quina calor ahir, sobretot a les comarques de Diània i interior de València, on novament el mercuri va sobrepassar els 40°C, es repeteixen dia darrere dia eixes temperatures altissimes per estes zones i per tant l’estiu cada vegada és fa més pesat.

Destaquem ahir els valors màxims més elevats com els més de 42°C a Requena, quasi 42°C a Benigànim, L’Orxa o Pego, al voltant de 41°C a Aielo de Malferit, Palma de Gandia, Montaverner, El Palomar, Ontinyent, Aielo de Rugat o Albaida, entre molts altres que deixaven més de 40°C com veieu a les imatges.

A PARTIR DE HUI BAIXADA DE TERMÒMETRES!!!⏬️⏬️

Variació demà.

Variació divendres.

Com veieu a la variació de màximes amb el mapa elaborat per Aemet, entre hui i demà baixaran els termòmetres entre 6-8°C sobretot a les comarques de València i Alacant. Així que per fi tindrem una treva després de dos dies amb màximes superiors als 40°C

Eixa nova baixada de termòmetres ens acompanyarà fins el proper diumenge on sembla que les màximes seran més discretes, però……….

ATENCIÓ A LA PRÒXIMA SETMANA!!!🔥🥵🟠🤦☀️

Atenció!!! Perquè l’alegria durarà poc a casa nostra i part del centre i sud de la península. Tot indica que a partir de dilluns començarà afectar-nos una nova massa d’aire càlid que farà pujar els termòmetres per damunt dels 40°C dia darrere dia i que segons les últimes previsions dels models podria acabar denominant-se ( cosa que encara no està clara ) la tercera onada de calor de l’estiu 2024.

Esperem màximes que com he dit podran superar els 40°C des del dilluns fins allà el divendres pròxim cap a les comarques més càlides de la Mediterrània, però les màximes per damunt dels 35°C podríen ser prou generals.

Es a dir, prepareu-vos perquè la pròxima setmana podrà ser molt calorosa.

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando