Per Nando

24/07/2024

Atenció als més de 40°C,però atents que la pròxima setmana se’ns tira al damunt🤦🔥🥵

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Avís taronja hui per màximes superiors als 40°C, però atents perquè la pròxima setmana la massa càlida pot agafar més força.

Bon dia!!! Dimecres 24 de Juliol del 2024, dia molt caloros el d’ahir i dia molt caloros el que esperem hui també, durant la nit també ho hem passat prou malament amb mínimes oscil·lant entre els 24-26°C a bona part del nostre territori, sobretot a comarques litorals i centrals de les nostres províncies, unes temperatures que fan difícil agafar el són.

Però bé!!! Ens alcem a les 6 del matí i mirem satèl·lit, com veieu l’oratge Anticiclònic predomina a tota la península Ibèrica i ens deixa dies de sol i calor típiques d’un mes de Juliol i així continuarem els pròxims dies, però amb alguns canvis.

MÀXIMES AHIR!!!

FONT AVAMET.

Que poc dura l’alegria en la casa d’un pobre i després de la baixada de termòmetres del dilluns, ahir novament les temperatures s’enfilaven per damunt dels 40°C en algunes poblacions de les comarques de la Costera i la Vall d’Albaida, per a variar.

Així els registres més alts de temperatures del dia d’ahir van ser els 41°C de El Genovès, 40°C a La Pobla Llarga, Ontinyent o Agres, després com voreu a la imatge moltíssimes estacions de les comarques centrals varen superar els 39°C, mentres novament comarques de la província de Castelló i Alacant els termòmetres van quedar més suaus.

ATENCIÓ, HUI AVÍS TARONJA, MÉS DE 40°C!!

ÀVISOS PER CALOR HUI. FONT AEMET.
MÀXIMES PREVISTES HUI, MODEL AROME

Tornem a parlar d’un dia on la forta calor serà la protagonista de la jornada. Aemet activa per a hui avís taronja a les comarques de la Canal de Navarrés, La Costera, Les Riberes, La Vall d’Albaida i La Safor, on les màximes podran superar els 40°C i inclús tocar els 42°C, un ambient càlid que també tindrem per la nit, però res a veure amb la ponentada de dissabte que va ser horrorosa, per tant al entrar les brises cara la nit, les temperatures mínimes oscil·laran entre els 22-27°C, farà calor, però com he dit estos dies no parlem de cap ponentada i per tant alleugereixen un poc en la foscor.

A partir de demà tindrem un respir i començarà una davallada dels termòmetres que serà gradual durant tota la setmana i inclús el proper diumenge podríem tindre màximes properes als 30°C cap a les comarques centrals.

PERÒ PRESTEU ATENCIÓ A LA SETMANA QUE VE 🤦🤦🔥🥵🔥🥵

A partir de dilluns tornarà a entrar una massa d’aire més càlida des d’Àfrica i que tornarà a pujar els termòmetres de valent i apropant-se novament als 40°C, segons els models meteorològics la propera setmana també serà molt calorosa i caldrà seguir l’evolució del aire càlid les properes eixides dels models per anar veient si podem parlar de la tercera onada de calor que podrà coincidir en els últims dies del mes de Juliol.

De moment hui novament toca patir-ne molta i ens assustem de pensar que la propera setmana podrà tornar amb molta gana cap a la Mediterrània.🤦🤦🤦🤦🥵🥵🥵🔥🔥

Nosaltres menrres anem informant.

Fins demà!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando