Per Nando

23/07/2024

Atents!!! Nou avís taronja per calor, a més pendents de la pròxima setmana.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

La calor es torna a reforçar a casa nostra entre hui i demà, però atents sobretot demà amb nivell d’avis taronja, també pendents de la setmana que ve.

Bon dia!!! Dimarts 23 de juliol del 2024, després d’una baixada de termòmetres que varem tindre ahir, hui novament tendeixen a pujar i deixant el pic més alt el dia de demà, on novament patirem màximes de més de 42°C, això sí, sembla que sense el maleït ponent.

Però bé!!! Comencem jornada i ho fem mirant al cel, sense deixar enrere, que el dia d’ahir pel matí,patirem alguns ruixats que deixaven fins a 9 mm a Teulada o els 7 mm d’Altea, una situació inesperada que va mullar algunes poblacions de la Marina Alta.

Hui no esperem cap ruixat en un principi i comença ara amaneixer, per tant hui eixirà el sol sense cap impediment i pegarà en tota la seua força.

MÀXIMES AHIR I PREVISIÓ DE MÀXIMES HUI.⬆️⬆️☀️

FONT AVAMET.
AVISOS AEMET HUI.

Ahir les màximes van baixar respecte als últims dies, però així i tot encara varem aplegar fins als 37°C a Requena o El Genovès, 36°C a Ontinyent o Agres, més de 35°C a Planes, Fontanars, Guadasséquies, Vilallonga, Aiora,Benigànim, Utiel o La Pobla Llarga.

Ara també tenim una nit prou calorosa i on les comarques més litorals sobretot de la província de València i Alacant, tenim mínimes entre 24-25°C, una situació de mínimes altes que ara si que ha vingut per a quedar-se, perquè l’escalfament del mar fa impossible que les mínimes baixen més cap a les zones litorals durant la nit.

Hui també s’activa l’avís groc per calor al sud i interior de València, per unes màximes que podran superar els 38°C.

PREVISIÓ DE MOLTA CALOR DEMÀ, AVÍS TARONJA!!!🟠🔥💥🥵

AVISOS AEMET, DEMÀ.

Demà serà el dia més càlid de la setmana i Aemet ens fica en avís nivell taronja a les comarques de la Diània. La Canal de Navarrés, La Costera, La Vall d’Albaida, Les 2 Riberes i La Safor podran superar novament els 40°C i puntualment els 42°C o més, aquest avís taronja ja presenta riscos per a la població i també per als animals, així que precaució.

Demà no estem parlant de cap ponentada i les brises sobretot de cara la nit faran el seu efecte i rebaixant eixes temperatures fins als 22-26°C.

La setmana continuarà estable, però amb baixada gradual dels termòmetres a partir de dijous i que ens deixarà un cap de setmana prou més suportable que el passat i amb màximes al voltant dels 30-35°C.

I LA PRÒXIMA SETMANA?

Estem molt pendents desde Meteopoble a la pròxima setmana, perquè sembla que a partir de dimarts, una nova massa d’aire molt càlida de fins a +28 a 850HPA, podrà deixar registres tèrmics de més de 40°C cap a les nostres terres per a finalitzar el mes de Juliol i començar Agost.

Un episodi que podria confirmar-se com la tercera onada de calor a terres peninsulars i que anirem confirmant a Meteopoble els propers dies. Mentrestant el Mar Mediterrani continua escalfant-se en unes temperatures que ja se situen entre els 26-27°C davant les nostres costes i fins als 30°C cap a les costes Italianes.

Xiquets, anem a continuar patint calor, però ja queda menys estiu, a Meteopoble continuem vigilant també per veure si enguany tornen les tempestes típiques de la segona quinzena d’agost, perquè sabem que eixes tempestes cada vegada tenen més virulència cap a les nostres latituds i amb fenòmens més severs, tot gràcies a l’escalfament global del planeta.

FINS DEMÀ!!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando