Per Nando

22/07/2024

Atenció!!! Ens preparem per a altra entrada molt càlida?💥🔴🔥🌬

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Setmana de calor normalitzada per a Juliol, però en els ulls ficats en una nova potent irrupció càlida per a finalitzar el mes.

Bon dia!!! Dilluns 22 de Juliol del 2024, encetem nova setmana on encara estem de ressaca de la forta ponentada que ens va afectar el dissabte de vesprada i també la nit I matinada de dissabte a diumenge, on les temperatures varen ser molt altes i inclús amb registres propers als 40°C a altes hores de la matinada.

Però bé!!! Ens alcem de bon matí i mirem les seqüències del satèl·lit, podem observar la poca nuvolositat que tenim ara mateixa. No és així en el País veí Italià, perquè allà una borrasca està deixant a estes hores, tempestes molt intenses a la part centre i nord del país.

Vull recalcar que darrere de la ponentada, no varem fer massa ressò també de les tempestes produïdes ahir de mati a la part de Barcelona i Girona inclús amb algunes pedregades i precipitacions qvaren aplegar als 60 mm. La ponentada va ser important, però aquestes precipitacions a terres Catalanes per a Meteopoble també ho son.

MÀXIMES AHIR!!!☀️☀️☀️☀️

FONT AVAMET

Encara que la calor va afluixat ahir encara varem tindre màximes superiors als 35°C sobretot abans de que entrara el llevant i i per tant les màximes que vos mostrem pràcticament son de la matinada d’ahir, perquè per la vesprada es van quedar al voltant dels 30°C.

Així i tot cal destacar els 38°C a Oriola i Ontinyent, més de 37°C a Pego, Villena, El Genovès, Crevillent, Anna o Benirredrà entre altres….. Recorde que son màximes fruit del ponent de la matinada d’ahir, perquè després amb l’entrada del llevant l’assunt va millorar prou.

Atents, perquè hui les temperatures es comportaran, però demà tornen a enfilar cap amunt i novament tindrem màximes al voltant dels 35-40°C a les comarques de la província de València, però més suportables i al voltant dels 30-35°C a la resta del territori.

PREVISIONS DELS MODELS METEOROLÒGICS!!!👀🔥☀️💥🔥

MAPA TEMPERATURES MODEL GFS PRINCIPIS PRÒXIMA SETMANA.
MAPA TEMPERATURES MODEL EUROPEU DIMECRES SETMANA QUE VE. FONT METEORED.

Bé, encara que com vos he dit abans a partir de demà pujen les temperatures amb valors que oscil·laran entre els 35-40°C sobretot cap a les comarques més centrals del territori Valencià, a partir del cap de setmana tenen tendència a baixar, però açò no acaba ací.

Tots pendents dels models meteorològics, perquè uns nova irrupció càlida a la que el model Europeu li veu molt més protagonisme que el model Americà, podrà afectar sobretot tota la part més oriental penínsular a partir de la setmana que ve i sense descartar episodis de temperatures extremes cap a les nostres latituds, on tenim models que ja insinuen novament temperatures al voltant dels 40-45°C cap a la Façana Mediterrània.

Així que pendents dels models els pròxims dies, per anar veient si esta nova possibilitat acaba confirmant-se als diferents canals de Meteopoble.

FINS DEMÀ!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.

Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando