Per Nando

21/07/2024

Després de la ponentà, vigilem un altre monstre, quan ens afectarà?🤦💥🔥🔴🥵

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Temperatures màximes de 45°C, una nit horrorosa on les mínimes no han baixat dels 30°C, estiu que ens fa vigilar de nou la possibilitat d’una entrada molt càlida, però quan?

Bon dia!!! Diumenge 21 de Juliol del 2024, quin dia el d’ahir i quina nit més horrorosa hem patit, la ponentada ha fet de les seues, però ja estàvem avisats que anàvem a patir hores criminals on ens cremaria la pell. Però bé!!! Ara a continuació respassarem dades i voreu quines temperatures hem patit a la nostra zona ahir de vesprada i aquesta matinada.

Abans i com tots els matins mirem al cel i amaneix sense cap núvol important cap a les nostres terres, ahir encara varem vore núvols d’evolució per les serralades de l’interior de la província de Castelló, però que no van deixar precipitacions, també el vent com estava previst,finalment ha bufat fort esta matinada a l’extrem nord de la província de Castelló i sud de Tarragona amb ràfegues entre 80-90km/h, situació que tendeix amainar. Aquest matí si que tinguem tempestes actives per la zona de Barcelona i Girona i que poden ser localment fortes, però que passaran molt ràpidament.

QUINES MÀXIMES AHIR!!!🔥🔥🔥

FONT AVAMET.

Quines màximes ahir, mareeeee, la província de València i Alacant se’ns varem emportar la grossa d’esta ponentada, mentre que la província de Castelló va respirar un poc i van tindre màximes caloroses al voltant dels 35°C, però res a veure amb la ponentada de les comarques centrals.

Destaquem els registres més alts el dia d’ahir i que van deixar fins a 45°C a Sumacàrcer, 44°C a El Genovès, Canals o Llocnou d’en Fenollet, més de 43°C a Cotes, La Pobla Llarga, Xàtiva, Benigànim, Guadasséquies, Ontinyent, Castelló de Rugat, Montaverner, La Pobla del Duc, Xella o Carcaixent entre altres.

QUINA NIT MÉS HORROROSA I QUINES TEMPERATURES!!🔥🥵🔥🥵🔥🥵

Temperatures màximes esta nit!!!

Temperatures mínimes esta nit!!

Xe que nit!!! Temperatures que pràcticament s’han quedat amb valors per damunt dels 35°C en alguns observatoris com podeu comprovar en els diferents mapes que hem penjat i elaborats per la Meteoxarxa d’Avamet, finalment la mínima s’ha donat fa apenes unes hores al entrar per fi el llevant, però deixant així i tot valors al voltant dels 30°C. Nit d’insomni i que fa repensar que a les zones on vivim ens haurem d’anar acostumant a aquest clima tropical, per això el millor que hi ha es un bon aparell d’aire acondicionat i poder descansar el millor possible.

I ARA QUE?

VARIACIÓ MÀXIMES HUI
POSSIBLE NOVA ENTRADA CÀLIDA PER ACABAR EL MES.

Bé, com ja varem dir ahir, hui baixen les temperatures uns 10°C respecte ahir en les zones on el ponent va apretar de valent, però així i tot tindrem valors entre 30-35°C

La setmana es presenta estable i amb temperatures que el pròxim dimecres podran tocar els 40°C, tot això amb mínimes tropicals per damunt dels 20°C a tota la zona litoral i prelitoral Mediterrània.

Atenció!!!! Perquè allà cap al 29-30 de Juliol, els models meteorològics aposten per una nova i potent irrupció d’ahir càlid Africà, que podrà portar una nova situació molt càlida cap a la península ibèrica i com no sembla que al Mediterrani no ens escaparem. A més l’aigua superficial del Mediterrani continua pujant i ja trobem valors que s’ens acosten cap als 27-28°C.

A patir calor s’ha dit, però anirem seguint de nou aquesta nova irrupció càlida que pot portar novament valors de +28°C a 850HPA, una barbaritat!!! 🔥🥵🔥🥵🔥🥵🔥🥵

SEGUIMEEEEEEENT!!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando