Per Nando

19/07/2024

Actualització onada de calor: Demà ponentada de llibre🤦🌬🔥🔥

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Màximes que demà podran aplegar fins als 45°C i a més amb un ponent recalfat que aplegarà fins a les comarques més litorals.

Bon dia!!! Divendres 19 de Juliol del 2024, pendents de la calor que vindrà hui, però encara més pendents de la ponentada de demà, perquè serà un dia de foc i d’eixos que ens molestara i molt eixir de casa, cosa que ara després veurem més amb mapes i voreu quines temperatures ens esperen.

Mirem satèl·lit com tots els matins i anit varem tindre sorpresa amb una banda de núvols, però que no va deixar precipitacions o tan sols coses inapreciables com el mig litre de El Toro. Ara mateix pràcticament tenim el cel ras cap al territori Valencià, mentre Catalunya ara mateixa creua eixa banda de núvols que si que deixa alguns ruixats per comarques de Barcelona i Girona, però al final poca cosa i coses molt localitzades.

MÀXIMES AHIR I AVISOS HUI PER CALOR!!!

FONT AVAMET.
AVISOS HUI PER CALOR. FONT AEMET.

Ahir ja es va notar l’inici d’eixa onada de calor aue ens acompanyarà fins diumenge i que va deixar màximes de +35°C a comarques de l’interior de València i comarques centrals. Destaquem els més de 38°C de Pego, Ademús o Planes, més de 37°C a Castielfabib, La Pobla Llarga, Agres, Benigànim, Fontanars, Guadasséquies, Ontinyent, Requena o Pedreguer, entre moltes altres.

Hui ens trobem en avís taronja i groc cap a la Mediterrània com podeu comprovar en els avisos d’Aemet, perquè hui les màximes encarà pujaran més i ja tindrem més zones on tocaran els 40°C com per exemple interior de València i comarques de Diània ( sud de València I nord d’Alacant )

MOLTA ATENCIÓ A DEMÀ, PONENTADA DE LLIBRE🌬🔥🔥🌩🟠🟠🟠

AVISOS AEMET DEMÀ.
MAPA SIMBOLS
TEMPERATURES MÀXIMES DEMÀ,MODEL AROME
FONT AROME

Atenció a demà, dia d’eixos per oblidar on el ponent cremarà i esperem temperatures que podran tocar fins als 45°C a comarques del sud de València I nord d’Alacant, però com veieu als mapes els més de 40°C els esperem a molts llocs de la província de València i Alacant, serà un dia d’infern. Aemet activa també per a demà l’avís taronja a quasi tota la província de València i Alacant i no descartem algun avís roig puntual per comarques de Diània. Precaució!!!

Atenció també a les tempestes seques que es podran formar en punts de l’extrem nord de la província de Castelló i inclús puntualment algun esclafit tèrmic.

Però agarreu-se als machos dissabte a la nit, perquè les mimimes no baixaran dels 30°C i inclús poden tocar els 35°C en les comarques centrals i litorals de València i Alacant. Per tant una nit d’insomni 🤦🤦🤦🔥🔥🔥🔥

DIUMENGE BAIXEN LES TEMPERATURES⏬️⏬️

Diumenge amb la calma del ponent i l’entrada de les brises les temperatures baixaran, es molt probable que les màximes del dia inclús es donen a la matinada, perquè la baixada de termòmetres serà molt important el diumenge i deixant temperatures per la vesprada al voltant dels 30-35°C cap a les comarques centrals.

La pròxima setmana continuarà fent calor més normalitzada i sense perspectives d’inestabilitat a llarg termini.

Però bé!!! Ho tenim que passar i així que atenció estes pròximes 48 hores, però sobretot demà, perquè anem a viure una ponentada que farà que ens creme la pell en eixir al carrer, sobretot a la zona més socarrada del territori Valencià.

CUIDEU-SE I FINS DEMÀ!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando