Per Nando

18/07/2024

Actualització onada de calor: Tots pendents de la ponentada de dissabte.

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

METEOROLÒGIA I TOTES LES PREVISIONS A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA.

Avís taronja a partir de demà i que ens faran viure dies d’autèntic infern a bona part de la península Ibèrica, inclòs el Mediterrani.

Bon dia!!! Dijous 18 de Juliol del 2024, tots pendents de les temperatures màximes i mínimes que començaran a donar-se hui, però sobretot demà i el dissabte que seran els moments més àlgids d’aquesta onada de calor, que farà pujar el termòmetre per damunt dels 40°C a molts observatoris.

De moment mirem satèl·lit i podem observar com tenim pràcticament l’aspecte del cel lliure de nuvolositat a pràcticament tota la península i així continuarà les properes hores, una situació Anticiclònica que pràcticament te durada indeterminada.

HUI PUJADA DE LES MÀXIMES!!!

Hui comença oficialment eixa onada de calor i ho farà amb tota la seua força, quan venim d’uns dies, que encara que no han estat per s tirar coets, almenys ens han deixat temperatures més normalitzades per l’època. Per tant!!! Novament atenció a les comarques habituades del territori Valencià que son les compreses per la Diània, perquè hui tornaran a enfilar-se prop dels 40°C o inclús puntualment superar-los.

AVISOS TARONJA PER A DEMÀ I DISSABTE, PRECAUCIÓ 🔥🥵🔥🥵🌬🌬🌪🌪🌩🌩

Avisos demà!!!

Els avisos per temperatures màximes molt altes s’extenen demà a bona part del territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears, uns avisos que inclús son taronja i indiquen certs riscos per a la població. I és que demà encara s’amplia més eixa forta calorada i les màximes que superaran els 38-40°C per pràcticament tota la província de València, Alacant, interior i nord-est Català i sobretot l’illa de Mallorca. Així que atents, precaució i no es fiqueu al sol quan més aprete, perquè primer és la vostra salut.

ATENCIÓ AL DISSABTE I LA SEUA PONENTADA!!!🔥🥵🌬🌩

Avisos Aemet dissabte!!!

Mentres que a la resta de la península l’onada de calor anirà remeten el proper dissabte, ací a casa nostra serà el dia més potent i pràcticament tota la província de València i Alacant ens trobarem amb avís taronja per temperatures que podran superar els 40°C

El vent de ponent bufarà per l’interior i encara farà pujar més els termòmetres, per atenció perquè en zones de la Costera, la Vall d’Albaida o zones limítrofs podran donar-se màximes al voltant dels 42-43°C. Hui els models meteorològics apunten a una lleugera brisa que podria aminorar un poc eixa pujada que preveiem ahir de fins a 45°C, però és una cosa que de moment no tenim massa clara.

Tenim models que apunten que inclús el ponent podrà tocar punts del litoral de les comarques del sud de València i nord d’Alacant i aguantar màximes de més de 30°C fins ben entrada la matinada.

Atenció perquè la vesprada de dissabte també tenim possibilitat de tempestes seques per l’interior nord de la província de Castelló i inclús no descartem algun rebento tèrmic per algun lloc puntual del sud de València i nord d’Alacant, un fenomen meteorològic molt difícil de precisar i per tant sense saber si ocorrera, però més val avisar.

Per tant!!! Onada de calor en tota regla i que tindrem que continuar actualitzant la previsió meteorològica, sobretot per a dissabte per vore com i quan acaba entrant eixe ponent, perquè determinarà eixa pujada important de les temperatures que també es donaran en zones litorals. Ens preparem? Jo ja ho estic 🤦🤦🥵🔥🔥🥵

FINS DEMÀ!!!!

Si vols promocionar la teua empresa, un producte, una marca o el que siga. A Meteopoble et donem les facilitats per a poder fer-ho a les diferents Xarxes socials com Instagram, Facebook o a la mateixa web.
Envia’ns un WhatsApp al 648841571  correuelectrònic: meteopoble_nando@hotmail.com T’informarem de tot i sempre amb professionalitat, t’esperem 🌧⛈️⛅️☀️ ANIMA’T!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando